Καϊάφας:”Οι πιθανότητες είναι 50-50″

Στα Μ.Μ.Ε μίλησε ο Κώστας Καϊάφας ενόψει  του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στην Γιαγκελόνια:

“Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες. Έχουμε μελετήσει αρκετά τον αντίπαλο και έχουμε μάθει πολλές πληροφορίες. Δουλέψαμε αρκετά για τον αγώνα αυτό.

Πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας βοηθήσει στην Λευκωσία να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και είναι κάτι που μας αρέσει, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Οι πιθανότητες είναι 50-50. Μπορεί να είναι πιο μπροστά ο αντίπαλος σε φυσική κατάσταση αλλά αυτό είναι λογικό αφαού ξεκινά πιο νωρίς το πρωτάθλημα της Πολωνίας. Όμως πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στον αγώνα”.

Για τον Μπεμπέ: “Θα είναι στην αποστολή και αν χρειαστεί θα αγωνιστεί, αναλόγως και της ροής του αγώνα”.

Για το πλάνο του: “Δεν θα κάνουμε πολλές διαφοροποιήσεις. Έχουμε το στυλ παιχνιδιού μας και θα το διατηρήσουμε”.

Αν τον προβληματίζει κάτι: “Όχι, μόνο η εξέλιξη του αγώνα. Επαναλαμβάνω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο”.

Αν του λέει κάτι το 8-0 της Γιαγκελόνια: “Όχι, άλλο η ΟMONOIA και άλλο η Κρουόγια”.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Προέδρος Ύψωνα:”Θα στηρίξω την Καϊράτ”
Δημοσίευμα: Σκάουτερ από την Ιταλία στο Γ.Σ.Π για...
Δημοσίευμα – Βουτηγμένες στα χρέη 12 ομάδες: Χρωστούν...
Η πιθανή εντεκάδα για το πρώτο βήμα πρόκρισης