Κομπλέ και πλέον κοιτάζουν μόνο την Δόξα
Ο Άντραζ Κίρμ έμεινε στον πάγκο στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Εσθονία. Ο Σλοβένος διεθνής επιθετικός επιστρεφεί σήμερασ την Κύπρο για να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας.
Πλέον όλοι στο Ηλίας Πούλλος επικεντρώνονται στον αγώνα με την Δόξα. Ο προπονητής της ομάδας μας έχει στην διάθεση του αρκετές επιλογές ποδοσφαιριστών παρά το γεγονός ότι οι Γκουλόν,Μαργκάσα και Χριστοφή, επιστρέφουν τέλος του Σεπτέμβρη, ενώ πιθανόν στο παιχνίδι του Σαββατού να απουσιάσουν και οι Γκαμπραλ και Ρόμαρικ λόγω ανετοιμότητας.
Υπάρχουν στο ροστερ της ομάδας μας αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο επιβάλλεται να πάρουν το τρίποντο το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην ομάδα της Κατωκοπιάς.







