Πληροφορίες για δωρεάν εγγραφές στην Ακαδημία Mπάσκετ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 και τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015, θα πραγματοποιούνται δωρεάν εγγραφές στην Ακαδημία Καλαθόσφαιρας του Σωματείου της Ομόνοιας, η οποία για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 προσφέρει και δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα παιδιά (αγόρια/κορίτσια) από 6 έως 16 χρόνων.

Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στην Τεχνική Σχολή Αρχιεπισκόπου Μακαρείου Γ”, στον Αρχάγγελο, από τις 16:00 μέχρι τις 17:30.

Τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο Β” Περιφερειακό Γυμνάσιο Λευκωσίας, στη Μαλούντα, από τις 16:00 μέχρι και τις 17:30.

Υπεύθυνος του νέου αναπτυξιακού προγράμματος είναι ο πτυχιούχος καθηγητής φυσικής κατάστασης, με ειδικότητα στην καλαθόσφαιρα, κ. Κυριάκος Αδάμου, ο οποίος κατέχει και το πόστο του τεχνικού διευθυντή του καλαθοσφαιρικού τμήματος.

Τα προνόμια κάθε παιδιού που κάνει εγγραφή στην Ακαδημία καλαθόσφαιρας είναι τα ακόλουθα:

– Δωρεάν στολή αγώνα/προπόνησης, τσάντα ώμου και παγουράκι. – Δωρεάν μέτρηση και αξιολόγηση σωματικών ικανοτήτων/πρόγραμμα ενδυνάμωσης. – Δωρεάν πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης και ανάπτυξης φυσικών ικανοτήτων. – Δωρεάν παρακολούθηση από εξειδικευμένους διατροφολόγους και φυσιοθεραπευτές. – Έκπτωση 15% σε όλο το αθλητικό υλικό καλαθοσφαίρισης της ομάδας – Ελεύθερη είσοδος σε όλα τα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας καλαθόσφαιρας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ενδιαφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ: Δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 22...
Στόχος του νέου Δ.Σ η επαναλειτουργία του τμήματος...
Οι αντιδράσεις του Χρίστου και του Κώστα στα...
“Η ομάδα που πήρε τη Wild Card δεν...