clue

Αντρέας Δημητρίου: “Λανθασμένα βγήκε αυτό προς τα έξω”

Ξεκάθαρος ήταν ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα και στη συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απειλές ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας από οπαδούς της ομάδας.

 Ο εκπρόσωπος Τύπου των “πρασίνων” σημείωσε οτι δεν δέχθηκαν απειλές και λανθασμένα βγήκε αυτό προς τα έξω.

Οι δηλώσεις του:

«Δεν δέχθηκαν προσωπικές απειλές οι ποδοσφαιριστές και αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Λανθασμένα βγήκε αυτό προς τα έξω. Δεν ισχύει αυτό το πράγμα. Απλά, λόγω του αποτελέσματος και της εμφάνισης υπήρξε ένταση».

Για την επόμενη μέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι: «Μας προβλημάτισε η ομαδική παρουσία περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι σε κανένα στάδιο του αγώνα. Η ομάδα κάνει την αυτοκριτική της, προβληματίζεται και αναζητεί τις λύσεις ούτως ώστε να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει τους προκαθορισμένους στόχους».

«Ήδη έγινε ανταλλαγή απόψεων, κινήσεων, κυρίως την Κυριακή και θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες μέχρις ότου η τεχνική ηγεσία να βρει τις απαντήσεις. Ασφαλώς κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί. Πλέον η ομάδα είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει τους στόχους μας όπως έχουν προκαθοριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο στην αρχή της περιόδου».

Αναδημοσίευση Kerkida.net

ΣΧΕΤΙΚΑ

Στους δρόμους του Αλμάτι… όλα θυμίζουν τη αυριανή...
Δηλώσεις του εκ.τύπου της Καίρατ αποκλειστικά στο Ο24:...
Να μιλήσουν οι προσωπικότητες
Από εδώ θα στηρίξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ! ☘️