ΑρχικήDaily NewsΣτο Μαύρο Βουνό με πολλές ελπίδες αλλά … χωρίς...

Στο Μαύρο Βουνό με πολλές ελπίδες αλλά … χωρίς στόπερ!

Αναχώρησε ξημερώματα η ομάδα μας με προορισμό την Ποντγκόριτσα. Από την πρωτεύουσα του Μαύρου Βουνού (αυτό σημαίνει κυριολεκτικά το Montenegro) ξεκινά το φετινό μας Ευρωπαϊκό ταξίδι.

Bet on Alfa

Σε αυτό το επίπεδο και παρά τα προβλήματα και τις αναποδιές στον προγραμματισμό, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο παρά την πρόκριση. Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν από την αρχή (πριν ακόμα τελειώσει το πρωτάθλημα) να δώσει η ομάδα 2 τουλάχιστον Ευρωπαϊκούς αγώνες για να εισρεύσει ρευστό στο ταμείο. Στο μυαλό λοιπόν όλων στο πράσινο στρατόπεδο, υπάρχει μόνο η πρόκριση στον 3ο προκριματικό.

Προβλήματα υπάρχουν αρκετά και σοβαρά. Αυτό που κύρια όμως πρέπει να απασχολεί τον Κώστα Καϊάφα είναι ότι μεταβαίνει στην Ποντγκόριτσα με ένα μόνο στόπερ (Acquistapace), o οποίος έχει κάνει μόνο 3-4 προπονήσεις με την ομάδα. O Stepanov δεν δηλώθηκε καν και ο Kakubava εκτίει ποινή τιμωρίας. Με τον Ρενάτο Μαρκάσα στα πιτς και τον έτερο Γεωργιανό αμυντικό Ucha Lobjanidze να μην είναι ακόμα έτοιμος (αφού η παρουσία του στα φιλικά ήταν υποτυπώδης), το 3-5-2 φαντάζει μονόδρομος για τον προπονητή μας, αφού στερείτε ακόμα 2 επιλογές για τα άκρα της άμυνας.

Σερτζίνιο, Σκαραμοτσίνο και ο αρχηγός Χάρης Κυριακού θα επωμισθούν ένα σημαντικό ρόλο το απόγευμα της Πέμπτης. Το πόσο καλά θα ανταποκριθεί σε αυτό το σύστημα η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα καθορίσει εν πολλής και το αποτέλεσμα, αφού στόχος σε κάθε εντός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι μηδέν παθητικό.

Στον επαναληπτικό σίγουρα οι επιλογές θα είναι περισσότερες, ο βαθμός ετοιμότητας καλύτερος (αφού το διεθνές φιλικό, πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν έγινε ποτέ) και οι προοπτικές με το μέρος μας. Φτάνει στο Μαύρο Βουνό να γίνουν τα αυτονόητα.

Autoremarketing

Bet on Alfa