Bet on Alfa <
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑντρέας Δημητρίου: "Πετύχαμε τον πρώτιστο στόχο μας..."

Αντρέας Δημητρίου: “Πετύχαμε τον πρώτιστο στόχο μας…”

Δηλώσεις στο ράδιο “ΑΣΤΡΑ” σήμερα στην μεσημβρινή εκπομπή του Γιώργου Σεχιερλή έκανε ο Αντρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Αναλυτικά τι ανάφερε:

Αρχικά είπε “Πως χθες πετύχαμε τον πρώτιστο στόχο που είχαμε, που ήταν να προκριθούμε στον επόμενο γύρο” χωρίς όμως να μην κάνει αναφορά ότι το αποτέλεσμα ίσως να μην ήταν το αναμενόμενο. Στην συνέχεια ανάφερε ότι οι συνθήκες του προηγούμενου αγώνα ήταν διαφορετικές γιατί εκεί ξεκινούσαμε από το μηδέν.

Για το χθεσινό παιχνίδι είπε “Πως η τεχνική ηγεσία προτίμησε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του αγώνα αυτό φάνηκε και από τον σχηματισμό που είχε η ομάδα. Πήγε καθαρά με κορυφαία προτεραιότητα να περάσει την ομάδα στον επόμενο γύρο. Σε κάποια στιγμή που ο αντίπαλος δεν είχε καμία διάθεση να βγει από την περιοχή του και να προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο, όπως είπε και χθες ο προπονητής μας, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, δεν έπαιρναν την απόφαση να βγούμε εμείς ψηλά και να δώσουμε χώρο και να τον εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος. Η ομάδα προσέγγισε το παιχνίδι με πολλή υπομονή, συγκέντρωση και πήρε το αποτέλεσμα που μας έφερε στον επόμενο γύρο”.

Τόνισε για ακόμη μία φορά πως η ομάδα ακόμη δεν είναι 100% έτοιμη, όπως είπε και ο ίδιος ο Καϊάφας χθες. Πως είναι μια καινούργια ομάδα που αποτελείται από νέους ποδοσφαιριστές και που χτίστηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και γι΄ αυτό ήταν δύσκολο αυτή η ομάδα να βγει σε ψηλά επίπεδα σε γρήγορους ρυθμούς.

Για χθες είπε: “Φτιάξαμε καλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει πολύ περισσότερα, όπως και οι προπονητές και οι παίκτες και η διοίκηση. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του είναι ευχαριστημένοι με την δουλειά που κάνουν, είναι ικανοποιημένοι για το επίπεδο που έφτασε μέχρι στιγμής και ότι η ομάδα βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση. Το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι το επόμενο παιχνίδι. Να μην ξεχνάμε ότι χθες στο γήπεδο υπήρχαν ανθρώποι από την ομάδα των Σκοπίων”.

Για τον κόσμο είπε “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν γύρω στις 13 με 14 χιλιάδες, ένας αριθμός πολύ μεγάλος με βάση τα δεδομένα της εποχής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή η ομάδα προέρχεται απο την χειρότερη χρονιά στην ιστορία της και όμως ο κόσμος είναι εκεί και αυτό δείχνει την ποιότητα με την οποία αγαπά αυτός ο κόσμος την ομάδα. Αναγνωρίζουμε πλήρως ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες περίμενε το κάτι παραπάνω από την ομάδα, όμως υπάρχει μια τεχνική ηγεσία που έχει τον έλεγχο της ομάδας και στέλλει κάποια μηνύματα στον κόσμο, ο οποίος πρέπει να τα πάρει στα σοβαρά, να αντιληφθεί την κατάσταση με την οποία έπαιξε χθες η ομάδα”.

Επίσης τόνισε για ακόμη μία φορά: “πως όλη την βδομάδα τονίζαμε στον κόσμο και δημοσιογράφους πως δεν θα κατεβαίναμε στο γήπεδο για να κάνουμε σόου αλλά μιλούσαμε πάντα για τον τρόπο που παίξαμε χθες με αυτή την φιλοσοφία. Να ήμασταν προσεκτικοί και υπομονετικοί στο παιχνίδι μας τίποτε άλλο”.

Επίσης αναφέρθηκε και σε κάποια περιστατικά με τα εισητήρια διαρκείας και ότι θα επιληφθούν του θέματος για να μην προκύψουν άλλα περιστατικά. Κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια αγοράζοντας εισητήρια διαρκείας.

Κλείνοντας τόνισε πως προκριθήκαμε, πως τώρα είμαστε στον επόμενο γύρο, καλεσε τον κόσμο στο γήπεδο και ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη, όπως είπε και ο προπονητής.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa <