Ο Νόβιτσα Εράκοβιτς αποτελεί εδώ και λίγη ώρα επίσημα παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την λύση της μεταξύ μας συνεργασίας μετά από τρία χρόνια παρουσίας του Μαυροβούνιο μεσου στο τριφύλλι.
Ο Εράκοβιτς ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το 2023 με την τύχη να του παίζει το πιο σκληρό παιχνίδι, καθώς κατά την διάρκεια της προετοιμασίας εκείνης της σεζόν υπέστη σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για ολόκληρη την σεζόν.
Την επόμενη σεζόν επανήλθε σαν ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας, ενώ φέτος υπήρξε μέρος του ροτέϊσιον του Χένινγκ Μπεργκ.
Συνολικά κατέγραψε 74 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος, μετρώντας 5 γκολ και 5 άσιστς. Αθόρυβος παίκτης, ο οποίος δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Γενικά μια αξιοπρεπής παρουσία.
Ευχόμαστε στο Νόβιτσα κάθε καλό στην συνέχεια της καριέρας του, και θα τον θυμόμαστε σαν έναν ποδοσφαιριστή που όποτε χρειάστηκε προσπάθησε να βοήθησει την ομάδα μας.







