ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου: "Ο κόσμος ασπίδα και δύναμη της ομάδας"

Άποψη Φιλάθλου: “Ο κόσμος ασπίδα και δύναμη της ομάδας”

Δυστυχώς το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί και μας έχει κουράσει. Φυσικά δεν μιλώ για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά το εξωαγωνιστικό. Για ακόμα μια φορά παρατηρήθηκε το φαινόμενο της μουρμούρας που μας διακατέχει σαν Κύπριοι φίλαθλοι αλλά κυρίως σαν Ομονοιάτες.Όλοι μας γνωρίζουμε πως το σωματείο μας ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα με συνέπεια να επηρεάζεται άμεσα και το αγωνιστικό κομμάτι.

Bet on Alfa

Εμείς ήμασταν όμως που ζητήσαμε από την διοίκηση να ρίξουν λίγο τους στόχους μέχρι η ΟΜΟΝΟΙΑ σιγά σιγά να βρει τα πόδια της.Εμείς ζητήσαμε να κρατήσει τον Κώστα Καΐάφα στο τιμόνι της ομάδας μας και θα τον στηρίξουμε μέχρι τέλους. Επίσης εμείς ζητήσαμε να γίνουν αλλαγές στην ομάδα με προσθαφαιρέσεις, όπως και έγιναν. Πολύ καλά κάναμε που τα ζητήσαμε γιατί βλέπουμε να υπάρχει το υλικό, η θέληση και δίψα για να πετύχουμε όμως δεν αρκεί.

Τώρα είναι η σειρά μας κι έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα απ’ αυτήν την ομάδα που κτίζεται και να γίνουμε ασπίδα προστασίας της. Η μάχη θα είναι διαρκής και δύσκολη γι’αυτό έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε όμως επιβάλλεται τον διανύσουμε και είμαι σίγουρος πως με το τέλος αυτού ταξιδιού θα δούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την ονειρευόμαστε, όπως μας την περιέγραφαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας.

Ζήτω η ΟΜΟΝΟΙΑ!
Ζήτω το ένδοξο 1948!

*στείλτε και τις δικές σας απόψεις στο [email protected]

Autoremarketing

Bet on Alfa