ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου: "Το ΧΡΕΟΣ μας απένατι στην ΟΜΟΝΟΙΑ"

Άποψη Φιλάθλου: “Το ΧΡΕΟΣ μας απένατι στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Φίλε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, απευθύνομαι σε σένα που τις τελευταίες μέρες σε προβληματίζει η ομάδα σου, απευθύνομαι σε σένα που θεωρείς πως η επιτυχία της πρόκρισης δεν ήταν όπως την έλπιζες και σε σένα που με την στάση σου δε βοηθάς την προσπάθεια που γίνεται. Το σωματείο μας βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση, σε μια φάση που δεν χωράνε άλλα πισωγυρίσματα. Αυτή την στιγμή η ομάδα σου σε χρειάζεται και σε θέλει κοντά της.

Bet on Alfa

Ίσως το αποτέλεσμα του τελευταίου παιχνιδιού να μην ήταν η αναμενόμενη νίκη που ήθελες. Να μην ήταν αυτό το θριαμβευτικό πέρασμα που είχες κατά νου πριν μπεις εντός του γηπέδου. Αλλά στο τέλος να ζεις μια πρόκριση που έχει αρκετό καιρό να πάρεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την καλή είτε κακή παρουσία που είχε (όπως θες πάρτο) πήρε το ζητούμενο, την πρόκριση.

Γυρίζουμε σελίδα, βλέπουμε πιο μακριά, καρτερούμε με ανυπομονησία την Πέμπτη, εκεί που πραγματικά έχει αξία να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Δεν είναι ποτέ σου εύκολο να παραδεχτείς ότι έχουμε αδυναμίες αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Έριξες τους προϋπολογισμούς σου, δεν είσαι όπως ήσουν άλλοτε. Τώρα παρουσιάζεσαι με καινούργιο ρόστερ, με καινούργιους παίκτες. Όσο και αν δεν σου άρεσε η ομάδα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, να παρευρεθείς στο γήπεδο, γιατί χωρίς εσένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ, οι ΠΑΙΚΤΕΣ, ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ δεν θα καταφέρουν τίποτα. Άλλωστε σου το δήλωσαν αρκετές φορές πως ΕΣΥ είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η μουρμούρα ποτέ δεν ωφέλεσε την ομάδα, μόνο η κριτική. Αλλά η καλή κριτική και όχι η ματαιδοξία και η κακεντρέχεια που σε διακατέχει μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ο μηδενισμός των πάντων ήταν ένα φαινόμενο που είπαμε να το κρατήσουμε εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με αυτά τα λόγια σου ζητώ την Πέμπτη να φορέσεις την τιμημένη ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΛΑ και να βρεθείς στο γήπεδο, δεν αμφιβάλλω πως θα το κάνεις.

ΖΗΤΩ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ

Παναγιώτης Δημητρίου, περήφανος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ

*στείλτε και τις δικές σας απόψεις στο [email protected]

Autoremarketing

Bet on Alfa