Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαν΄το όπως στο Μαυροβούνιο

Καν΄το όπως στο Μαυροβούνιο

Καν΄το όπως στο Μαυροβούνιο. Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα στην Ομόνοια, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μέταλουργκ. Το πρώτο είναι (συνήθως) και το πιο σημαντικό, στην προσπάθεια πρόκρισης. Εφόσον η Ομόνοια εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, στον επαναληπτικό θα επιδιώξει να το δειαχειριστεί, όπως έκανε και με τους Μαυροβούνιους στο ΓΣΠ. Τώρα, είναι το αντίθετο, θέλει αποτέλεσμα στην έδρα της, ώστε να το διαφυλάξει στην έδρα του αντιπάλου.

Bet on Alfa

Ο κόσμος αποτελεί δύναμη για την ομάδα και ποιος δεν θα ήθελε να αγωνίζεται μπροστά σε 15.000 κόσμο. Βεβαίως, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αντλούν δύναμη από τους οπαδούς και όχι να φορτώνουν τα πόδια τους με παραπάνω πίεση. Από την άλλη και ο κόσμος πρέπει να επιδεικνύει υπομονή. Ιδιαίτερα σε τέτοια ματς, που ο αντίπαλος έχει ως στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και παρουσιάζεται με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη, το έργο της ομάδας γίνεται ακόμη δυσκολότερο.

Η Ομόνοια έχει την ποιότητα και την εμπειρία να διασπάσει την άμυνα της Μέταλουργκ και ένα γρήγορο γκολ θα είναι ότι καλύτερο. Με υπομονή, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα μπορεί να το πετύχει. Κι όταν περάσει μπροστά στο σκορ, θα της δοθούν ευκαιρίες και για άλλα και πλέον είναι θέμα καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια. Άντε, να θέσουμε τις βάσεις από την Πέμπτη και πάμε γι’ άλλα…

Autoremarketing

Bet on Alfa