ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠολύ καλή κίνηση!!!

Πολύ καλή κίνηση!!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο το επιχορηγημένο πακέτο της για την Ρωσία.  Είναι καλό να κακίζουμε και να ασκούμε κριτική για κάποια πράγματα που θεωρούμε ότι πηγαίνουν λάθος στα Σωματείο μας, όμως είναι καλό να λέμε και να επικροτούμε τα καλά.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για τρίτο συνεχόμενο εκτός Κύπρου αγώνα προσφέρει επιχορηγημένα πακέτα στον κόσμο της. Μια ενέργεια που για έναν τόσο μακρινό (και ακριβό) προορισμό είναι κάτι πολύ θετικό. Από έρευνα αγοράς που κάναμε εξακριβώσαμε ότι τα αεροπορικά εισιτήρια για απευθείας πτήσης προς και από Ρωσία κειμένονται από 450 εώς 600 ευρώ. Αν υπολογίσει κάποιος και το κόστος διαμονής (για τέσσερις ημέρες και τρείς νύκτες), τα μεταφορικά από και πρός το αεροδρόμιο – προς και από το γήπεδο, κάποια γεύματα, και το εισιτήριο του αγώνα, σίγουρα το κόστος ανεβαίνει πέραν των 750 – 800 ευρώ (ανάλογα με την τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου). Τιμές τσουχτερές και γι΄αυτό  η κίνηση του Δ.Σ να  επιχορηγήσει ένα μέρος αυτού του ποσού και να ρήξει την αξία στα 650 ευρώ παίρνει ακόμα περισσότετη αξία.

Επίσης στην ανακοίνωση της η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι για  να μπορέσει κάποιος να  μεταβεί στην Ρωσία χρειάζεται Visa η οποία πρέπει να εκδοθεί από την Ρωσική Πρεσβεία στην Κύπρο,αλλά και διαβατήριο το οποίο θα έχει ισχύη για περισσότετο από 6 μήνες

Λόγω του ότι είναι μια χρονοβόρα διαδικασία (5 τουλάχιστον ημέρες) αλλά και το ότι μεσολαβεί ο 15 Αύγουστος είναι καλά όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην Μόσχα για να στηρίξουν την προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις 21 Αυγούστου να βιαστούν και αύριο να κάνουν όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες.

Autoremarketing

Bet on Alfa