ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣ(έξι) Ομόνοια με μηδέν παθητικό!

Σ(έξι) Ομόνοια με μηδέν παθητικό!

Έξι ματς, επίσημα και φιλικά, χωρίς να δεχθεί γκολ μετρά η Ομόνοια! Σπουδαίος απολογισμός για το τριφύλλι, που μ’ ένα τόσο ισχυρό όπλο προσδοκεί να χτυπήσει δυνατά την πόρτα των ομίλων. Απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας θα είναι ένα σπουδαίο ατού για να επιτευχθεί ο στόχος, παρόλο που η διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με τους προηγούμενους αντιπάλους είναι τεράστια.

Bet on Alfa

Οι πράσινοι, λοιπόν, μετράνε έξι ματς με μηδέν παθητικό. Τέσσερα στην Ευρώπη, δυο με την Μπούντουτσνοστ (2-0, 0-0) και δυο με τη Μέταλουργκ (3-0, 1-0), αλλά και στα φιλικά  με τη Δόξα (1-0) και τη Νέα Σαλαμίνα (1-0). Ο Καϊάφας δίνει έμφαση στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αφού ξέρει πολύ καλά πως, στην Ευρώπη (ειδικά) είναι σημαντικό στοιχείο για να έχεις πετυχημένη πορεία.

Vamos Ομόνοια! Και με τη Ντιναμό το ίδιο για να ξεκλειδώσουμε την πόρτα που οδηγεί στους ομίλους. Δεν είναι ότι πιο εύκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες και είναι ικανή να πετύχει το μεγάλο στόχο της. Με σύμμαχο τον κόσμο της όλα είναι πιθανά.

Autoremarketing

Bet on Alfa