ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΚώστας Βασιλείου:"Eπειδή εμένα εν με γελάτε θα σας πώ...

Κώστας Βασιλείου:”Eπειδή εμένα εν με γελάτε θα σας πώ ακριβώς πως έχουν τα πράγματα”

Μετά το πρώτο σχόλιο του στο Facebook ξαναέδρασε  το πρώην μέλος του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστας Βασιλείου στον προσωπικό του λογαρισμού στο Facebook:

Bet on Alfa

“Επειδή διακρίνω μια τάση “συμπόνοιας”, “καλοσύνης” και “συμπαράστασης”, από οπαδούς (λέμε τώρα) άλλης ομάδας και επειδή εμένα εν με γελάτε θα σας πώ ακριβώς πως έχουν τα πράγματα.

ο 70αρης:”Ηταν λλίον άδικο άξιζε το η ομόνοια”.
(που μέσα του) :”όποιος στ ανάθεμα ας επροκρίνετουν.Τζιε σεις κομμουνιστές τζιε οι άλλοι.(έμεινε στο τότε)

ο 60ρης: “Εμαράζωσα. Ξέρεις τα εγγονούθκια μου που την κόρη μου την Ελένη εν Ομονοιάτικα.”.
(που μέσα του).”Εκάτσετε πάνω,προπάντων ο κοτσινόκολος ο γαμπρός μου.Ενομιζε εξέχασα που ήρτεν τζιε έπαιζε πουρούες που έφκην ο Χριστόφκιας”

ο 50ρης: “Αν και μίλησα και με τον Γιώργο το Πάπουτσο και είπε μου δεν υπήρχε επαφή εγώ νομίζω ήταν φάουλ.Τι αδικία ρε παιδί μου .Εβλεπα αυτά τα μωρα που την τηλεόραση τζιε μαράζωνα”
(που μέσα του): “Αν δεν έβρουμε τρόπο να φέρουμε τούτο το διαιτητούι το λεβεντούη Κύπρο να σφυρά τωρά που ήμαστε κυβέρνηση έν έχουμε υπόθεση.Να μας παραιτήσει και ο Αβέρωφ και ο Ιωνας και ούλλοι.Να μεν ξαναδούν γέλοιο τα κοπελλούθκια τους.

ο 40ρης:”Χαράς την κατάρα ρε παιδιά.Αν έκαμνε πάσα ο Χάρης ήταν να προκριθείτε”.
(που μέσα του):”Εν ήταν φάουλ,ο Φοφανα ο σκατό μαυρος εσκότωσε τον αμυντικό,ο Ποτέ ο πίθηκοςήταν 8 μέτρα offside.Τζιε ο άλλος ο συμπαθητικός σκατόμαυρος εν έτζισε του πορτάρη.Να πεθάνετε νομίζετε έξιασα πόσα μου εκάμνετε κάθε Δευτέρα στο σχολείο.

ο 30ρης: Ηταν ευκαιρία να μαζεψει και λίγους βαθμούς η Κυπρος.Ελάλουν σας τα για τους Ρουμάνους που μας αφήνουν τζιε άνεργους.
(που μέσα του): “Σκατότουρτζιοι ψόφω να φκάλετε πέρκει μεταναστέυσετε ούλλοι στη Ρουμανία”

ο 20ρης: ‘mum επιασες μου ticket για το match με barca?.πόσα πόσα οι χόχοι?”
(που μέσα του) :”Κρίμα που εν επεράσαν.Ηταν να πίασω τζιε την Ελίνα τζιε την Βικυ να πάμε. Ηταν ναν γεμάτο σιδεράδες, καλουψίδες, χτιστάδες ιδρωμένους παίδαρους”

ο Μιχάλης ο Κκκαφφας (ο μόνος παρέας μου που εν όντως οπαδός άρρωστος με την ομάδα του σαν εμάς:”Tωρά αν πιάσω το Κωστη τηλ εν να με σκοτώσει.Εν να περιμένω.Εν να βάλω όμως ενα post πως είμαι Βαρκελώνη που τα τωρά.
(που μέσα του).”ήταν να κόψει που μένα τα εισιτήρια τζίνου τζιε του “Πατακού αν επερνούσαν?.Εσιη χάζι να χάσαμε τζιε που δαμέ”

ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ -ΟΜΟΝΟΙΑΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ- ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ”

Autoremarketing

Bet on Alfa