ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Αντώνης παραμένει τρέλα!

Ο Αντώνης παραμένει τρέλα!

Στην Ομόνοια μπορεί να είναι δεύτερος τερματοφύλακας, αφοιύ επιστρέφοντας βρήκε μπροστά του τον Ζοσέ Μορέιρα, όμως  ο Αντώνης Γιωργαλλίδης παραμένει σπουδαίος τερματοφύλακας. Δεν είχε ακόμη την ευκαιρία με την Ομόνοια να το “φωνάξει”, το έκανε με την Εθνική. Ο πολύπειρος διεθνής πορτιέρο δεν δήλωσε παρών μόνο στο πέναλτι, αλλά και σε άλλες φάσεις προηγουμένως.

Ο Αντώνης παραμένει τρέλα! Οι φίλοι της Ομόνοιας δεν είναι τυχαίο που εκτιμούν και θαυμάζουν τον διεθνή τερματοφύλακα. Πάντως, με την χθεσινή του εμφάνιση ο Γιωργαλλίδης βάζει δύσκολα και στον Καϊάφα, την ώρα που ο τεχνικός της Ομόνοιας πρέπει να αισθάνεται περήφανος που έχει στις τάξεις της ομάδας του δυο σπουδαίους τερματοφύλακες.

Άλλωστε, οι μεγάλες ομάδες αρχίζουν μ’ ένα μεγάλο τερματοφύλακα. Ε, τότε, η Ομόνοια είναι δυο φορές μεγάλη ομάδα, αφού έχει δυο εξαίρετους πορτιέρο. Η εμφάνιση του Γιωργαλλίδη θα τον γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θα του δώσει δύναμη, αναμένοντας υπομονετικά να αρπάξει και πάλι την ευκαιρία και στην Ομόνοια. Ο Καϊάφας είναι δίκαιος με τους παίκτες του και αυτοί που πρέπει να παίζουν θα παίζουν.

Autoremarketing