ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆπoψη φιλάθλου: Σας βαρεθήκαμε...ΟΛΟΥΣ!!!

Άπoψη φιλάθλου: Σας βαρεθήκαμε…ΟΛΟΥΣ!!!

Βαρέθηκα ρε μάγκες. Βαρέθηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Βαρέθηκα την ξεροκεφαλιά διοικούντων και διοικούντων που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το Σωματείο μας, όπως επίσης  βαρέθηκα και την “αντίδραση” για το καθετί από τους οργανωμένους.

Bet on Alfa

Τρωγόμαστε  σαν τα σκυλιά σαν πως και παλεύουμε και αγωνιζόμαστε για διαφορετικά πράγματα. Όχι ρε γαμώτο… για το ίδιο πράγμα ζούμε και αναπνέουμε. Για το ίδιο πράγμα κοιμόμαστε τα βράδια και ονειρευόμαστε. Για το ίδιο πράγμα ξυπνάμε κάθε πρωί και αγωνιούμε. Για να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά να μεγαλουργεί.

Αυτή την φορά “εγώ ” και είμαι βέβαιος  χιλιάδες άλλοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα σας ανεχτούμε. Ούτε τους  μεν ούτε τους δεν. Αν δεν μπορείτε να βάλετε νερό στο κρασί σας, να κάτσετε σε ένα τραπέζι και να τα βρείτε και συνεχίσετε να σφάζεστε σαν τα κοκόρια, τότε έχετε δύο επιλογές. Ή θα μας αδειάσετε την γωνιά και οι μεν και δεν, ή θα μείνετε μόνοι σας !!!

Και όταν θα δείτε την ΟΜΟΝΟΙΑ να καταρρέει μην  διανοηθείτε να βγάλετε ανακοινώσεις και να ζητάτε συγνώμη. Δεν θέλουμε την συγνώμη κανενός. Θέλουμε να βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και να χαιρόμαστε, είτε κερδίζει είτε χάνει. Θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να ξέρουμε ότι οποίος και να κάθετε δίπλα μας είναι αδελφός μας, είναι σύμμαχος μας και δεν μας χωρίζει το παραμικρό.

Σταματήστε εδώ και τώρα να διαχωρίζετε  τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σε Συμβουλιακούς, σε Θυραεννιώτες, σε κομματόσκυλα και σε χασικλίδες…  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

Του Γιώργου Ανδρέου

Autoremarketing