ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: A team above all!!!

Άποψη φιλάθλου: A team above all!!!

 

Κάποιοι από εμάς την αγάπησαν από μικροί, άλλοι την ένιωσαν στην πορεία και τάχθηκαν στο πλευρό της, μα όλοι την λάτρευσαν όσο ποτέ άλλοτε. Μα ποτέ κανείς δεν το μετάνιωσε και κυρίως δεν την άφησε ούτε λεπτό. Η λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιερή, σύμβολο αγάπης και ενότητας. Η ομάδα ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η δική μας αγάπη, πιο πάνω από κάθε τι άλλο.

Bet on Alfa

Δεν μας χαρακτήριζε ποτέ η διχόνοια αλλά ούτε και η αντιπαλότητα μεταξύ μας. Πάντα ζούμε αρμονικά και μονιασμένοι και νιώθουμε τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ σαν τον αδερφό μας, σαν τον πατέρα μας. Πολλοί, σίγουρα, μας ζηλεύουν για το πως συμπεριφερόμαστε μεταξύ μας. Είμαστε διαφορετικοί, βγαλμένοι μέσα από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Σε συνθήκες που μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς, μα κυρίως πιο ενωμένους από ποτέ.

Αυτές τις στιγμές τίποτα δεν πρέπει να ξεπεράσει αυτή την ομάδα και κυρίως να “πέσουμε” στην παγίδα να  ξεφύγουμε από τις προτεραιότητες που θέσαμε από αρχής αυτής της χρονιάς.

Δεν χωράνε τέτοιες συμπεριφορές ούτε από τον πρόεδρο αλλά ούτε και από τους οργανωμένους. Δεν θα κατακρίνουμε ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο και συνάμα, δεν θα υποστηρίξουμε κανένα. Αλλά θα τους καλέσουμε να αφήσουν πίσω τις όποιες διαφωνίες και κακεντρέχιες έχουν. Και αν όχι, τότε ας μας αδειάσουν την γωνιά. Μπόρουμε και χωρίς αυτούς…

Επειδή εμείς έχουμε επιλογή! Μια επιλογή που την διαλέξαμε προ πολλού σε αυτό το συμβόλαιο ζωης που υπογράψαμε και αυτή λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ.

 του Στέλιου Παπαμιχαήλ

 

Autoremarketing

Bet on Alfa