ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: Who is right and Who is wrong...

Άποψη φιλάθλου: Who is right and Who is wrong ?

[Το ΟΜΟΝΟΙΑ24.COM δημοσιεύει χωρίς λογοκρισία απόψεις φιλάθλων νοουμένου ότι δεν περιέχουν λίβελλο ή προσωπικές επιθέσεις. Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας. Όμως ο κάθε ένας έχει δικαίωμα στην άποψη του και στο δικαίωμα άσκησης κριτικής όσο σκληρή και να είναι αυτή.]

Bet on Alfa

 

Καλημέρα πράσινε λαέ,

Το τελευταίο διάστημα ζούμε το θέατρο του παραλόγου, το οποίο θα προσπαθήσω να αναλύσω με όσα ξέρω και με το τι πιστεύω.

Έχουμε ένα πρόεδρο άνω τον 70 ο οποίος αγαπά την ομάδα και είναι πιστός ΟΜΟΝΟΙΑτης. Ήρθε στην ΟΜΑΔΑ όχι για να κάνει καριέρα αλλά για να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ την συγκεκριμένη στιγμή, είτε με τις γνωριμίες του, είτε με τις γνώσεις του, ή με οτιδήποτε.

Στο κεφάλι αυτού του ανθρώπου επικρατεί η άποψη του “αφού έτσι είναι,έτσι πρέπει” όπως επικρατεί στα κεφάλια του περισσότερου Κύπριου πολίτη ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και μη.
Θεωρεί την Θύρα-9 ¨100 χασικλίες που μόνον ο καφκάς εν μες το νου τους.” Υποτιμά την νεολαία γενικά όπως κάνουν οι παραπάνω Κύπριοι άνω τον 50+ που νομίζουν ότι πάντα εν σωστοί και ότι οι μιτσιοί εν μαννοί, και ξεχνά κυρίως ότι τα ιδανικά και τα ιδεώδη ειδικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πάνω από οτιδήποτε, ναι ακόμα και από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ. Γιατί καλύτερα χρεοκοπημένος και να με ΟΜΟΝΟΙΑ. Και όχι να με οικονομικά καλά (Που δεν θα με. γιατί δεν θα μας αφήσουν οι γνωστοί άγνωστοι. Ναι αυτοί που δεν καταφέρατε να νικήσετε ποτέ σας.) και να με μια ομαδούλα κλοτσοσκούφι του κάθε αχάπαρου που θέλει να κάνει καριέρα στην πλάτη μου.

Έχουμε μια θύρα-9 με όραμα με ιδέες, παιδιά που ξέρουν να μιλήσουν, παιδιά που ξέρουν να αγαπούν, που δεν συμμορφώνονται με την πραγματικότητα -FUCK FUCKING REALITY I SAY- παιδιά που αν τους δώσεις το πινέλο θα σου ζωγραφίσουν τον κόσμο, και όχι να τον χαλάσουν.

Ξεχνάτε όλοι πως αυτά τα παιδιά που αντιδρούν, αυτά τα παιδιά που δεν συμμορφώνεται με το κολοσύστημα σας, είναι δικά σας παιδιά. Το ξεχνάτε γιατί διαφέρουν πολύ από σας, όμως εσείς έχετε την ευθύνη που αυτά αντιδρούν.

Για 2 λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι γιατί η γενιά σας δεν κατάφερε να νικήσει το σύστημα.(και το λέω ταπεινά και με σεβασμό.)

Και ο δεύτερος είναι πως για σας το κάνουν. ΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.

Για σένα παππού! θυμάσαι?Όταν με δάκρυα μας εξιστορούσες πως σκότωναν δημοκρατικούς ανθρώπους, με πόση λύσσα το έκαναν, για ένα κομμάτι ΠΑΝΙ. Θυμάσαι γιαγιά εκεί στο χωριό σου που σκότωσαν τον Μένοικο? Θυμάσαι όταν μετά τον πετροβολισμό στην πλατεία του Λευκονίκου, όταν του έβαλαν ένα πανί βρεγμένο με σπίρτο στο στόμα? θυμάσαι? Εγώ δεν ξεχνώ, τα παιδιά έχουν δυνατή μνήμη, εσύ μου το λεγες.

Η αριστερά σας γέρασε. Και πρέπει επιτέλους να το καταλάβετε. Ελάτε κοντά μας και μιλήστε μας ειλικρινά, κοιτάξτε μας στα μάτια σαν ίσους και όχι με υποτίμηση. Ακούστε τι έχουμε να πούμε, ακούστε τα οράματα μας, σεβαστείτε το όνειρο μας. Και εμείς θα σας αγκαλιάσουμε, γιατί μέσα στο μυαλό μας ξέρουμε τι έχετε περάσει στο παρελθόν. Μην νομίζεται πως θυμώνουμε γιατί διαφωνείτε μαζί μας. ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ γιατί δεν δεχόμαστε την κατάντια σας. ΕΣΑΣ,ΕΣΑΣ που αυτά που διαβάσαμε εμείς, εσείς τα ζήσατε στην πράξη. ΠΩΣ μπορείτε να ξεχνάτε? ΠΩΣ μπορείτε να συμμορφώνεστε στα κοράκια του συστήματος, Πως είσαστε τόσο δεκτικοί σε ότι σας σερβίρουν? Για ένα σωρό ¨πρέπει¨ ξεχάσατε ποιοι είστε.

Τώρα πράσινε λαέ εσύ πρέπει να φέρεις την ΘΥΡΑ – 9 στο γήπεδο. Με την συμπαράσταση σου, με το να θυμηθείς τι πρόσφεραν στην ΟΜΑΔΑ αυτά τα παιδιά. Μην κατηγορήσετε την Θύρα-9 για την αποχή. Αν ήθελαν έρχονταν και τα έκαιγαν όλα, και κανένας και τίποτε δεν θα τους σταματούσε, πριν 10 χρόνια θα το έκαναν. Τώρα η αγάπη τους για την ΟΜΑΔΑ δεν τους αφήνει γιατί ξέρουν σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πάνω από όλα και από όλους είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η θύρα – 9 είναι το παιδί της, γεννήθηκε απ΄τα σπλάχνα της και όσο προστατεύεται την ΟΜΟΝΟΙΑ πόσο μάλλον πρέπει να προστατέψετε το παιδί της. Γιατί μια μάνα όταν χάνει το παιδί της πεθαίνει και αυτή, σιγά σιγά και επώδυνα.

Δημήτρης Ν.

Autoremarketing

Bet on Alfa