ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: "Σας καταλάβουμε κύριε Λευκαρίτη και πεισμώνουμε"

Άποψη φιλάθλου: “Σας καταλάβουμε κύριε Λευκαρίτη και πεισμώνουμε”

Σας καταλάβουμε κύριε Λευκαρίτη όταν λέτε, ότι η διαιτησία του ευρωπαϊκού αγώνα, ΟΜΟΝΟΙΑ – Δυναμό, ήταν όπως όλα τα άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δηλαδή με κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις. Μας είπατε ότι η διαιτησία του αγώνα κρίνεται σωστή με κάποια ανθρώπινα λάθη και το τονίσατε, αν και ήταν όλα εις βάρος της ομάδας μας.

Bet on Alfa

Για μένα είναι κατανοητό, γιατί είστε αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ και πρέπει να κρατάτε τα προσχήματα. Έχουμε εξάλλου δύο ομάδες στην Ευρώπη που προχωρούν (και καλά κάνατε) να τις “διαφυλάξετε”. Έχετε συμφέροντα και κωλύεστε να πείτε αυτό που σαν Κύπριος και σαν φίλος του ποδοσφαίρου νιώθετε, ότι δηλάδη, μας έκαναν χειρουργείο χωρίς αναισθητικό, μας έκλεψαν αυτό που μάγκικα θα πέρναμε, την πρόκριση!!!

Σε αυτό το σημείο, ας αναφερθώ στους “μάγκες” της Ευρώπης. Στους παίκτες μας, που αναγκάστηκαν να μην πάρουν την δικαιωματική για εμάς πρόκριση, που ξεμπρόστιασαν ολόκληρη ΟΥΕΦΑ αλλά και όλη την ομάδα της Δυναμό και τώρα δέχονται να χάνουν από καφενεία όπως Αγία Νάπα και Εθνικός κ.α..

Πεισμώστε μάγκες ποδοσφαιριστές από το παιχνίδι στην Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα, κάντε μια νέα αρχή και αφήστε πίσω το παρελθόν. Βάλτε την τιμημένη πράσινη φανέλα, με το ένδοξο τριφύλλι. Κάντε τόσο την ομάδα όπου αγωνίζεστε, αλλά και τον λαό της, να ξαναορθώσει το χαμένο του ανάστημα. Να ξανανιώσει περήφανος για αυτή την ομάδα και όλοι μαζί μια γροθιά, κόσμος – παίκτες – διοίκηση, κλείνοντας τα αυτιά μας από τρίτους και συκοφάντες, όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα σε όλα τα προβλήματα (κακή διαιτησία, οικονομικά) να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Νεόφυτος Δ.

Autoremarketing

Bet on Alfa