ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑυτούς έχουμε, αυτό παίζουν

Αυτούς έχουμε, αυτό παίζουν

Άλλη μια ντροπιαστική ήττα δέχθηκε χθες βράδυ η Ομόνοια στο Τσίρειο. Ήρθε καπάκι σ’ αυτή που προηγήθηκε από την Αγία Νάπα στο ΓΣΠ. Τόσα μαζεμένα ατομικά λάθη πάει καιρός να δούμε.
Τι να το κάνουμε εάν η εικόνα της ομάδας ήταν σχετικά βελτιωμένη, από τη στιγμή που δέχθηκε τρία γκολ, με τον αντίπαλο να δημιουργεί μόλις τέσσερις ευκαιρίες! Και τα τρία γκολ που δεχθήκε η Ομόνοια ήταν από ατομικά λάθη, αλλά και κακή αμυντική λειτουργία. Κρίμα.
Αυτά για την άμυνα, γιατί και στην επίθεση τα λάθη ήταν τραγικά. Χαμένο πέναλτι (ήταν πέναλτι αυτό;), τετ α τετ στο οποίο ο Φοφανά ακόμη θα σουτάρει, ο Ράμος μόνος έτοιμος για γκολ πασάρει σε αντίπαλο, η άτυχη στιγμή με το δοκάρι του Ποτέ, σουτ του Ρούμπιο από ευνοϊκή θέση έξω. Πόσες τέτοιες στιγμές πρέπει να βρει μια ομάδα για να σκοράρει;
Κάκιστη ψυχολογία. Ξεκάθαρο. Παράλληλα, είναι απόδειξη πως οι δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που πλαισιώνουν την ομάδα, όχι όλων αλλά των περισσότερων, είναι συγκεκριμένες. Αυτό αποδεικνύουν τουλάχιστον.
Η ευθύνη βαραίνει, πρωτίστως, τον προπονητή γιατί αυτός τους επέλεξε. Κι ας μην πιάσουμε την πιπίλα ότι το μπάτζετ ήταν χαμηλό. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που αμείβονται παραπάνω από άλλους που έφυγαν το καλοκαίρι ως αποτυχημένοι. Είναι παίκτες που δεν αξίζει να φοράνε τη φανέλα της Ομόνοιας και συμφωνώ απόλυτα με τον Σπόλιαριτς. Με χαμηλότερο μπάτζετ στήθηκαν ομάδες κι ομάδες.
Δυστυχώς, αυτούς έχουμε, αυτό παίζουν. Οι δυνατότητες είναι συγκεκριμένες, η ψυχολογία δεν είναι καλή, όχι μόνο από τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και όλα τα όλα που συμβαίνουν στην ομάδα, οικονομικά και μη, με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι τραγική. Δεν αξίζει αυτής της μοίρας ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Ομόνοια.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa