clue

«Στο ΓΣΠ για τον Παναγιώτου οι Ιταλοί – Παραμένει “ζεστό” το ενδιαφέρον»

Το ενδιαφέρον από την Ιταλία για τον Νικόλα Παναγιώτου όχι μόνο δεν έχει ατονήσει, αλλά φαίνεται πως γίνεται ολοένα και πιο έντονο.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι, άνθρωποι από αρκετές ιταλικές ομάδες έδωσαν το παρών τους στο ΓΣΠ το βράδυ της Τρίτης, έχοντας ως έναν από τους βασικούς τους στόχους να παρακολουθήσουν από κοντά τον διεθνή Κύπριο αμυντικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην Καϊράτ Αλμάτι.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που επιβεβαιώνει πως ο Παναγιώτου παραμένει ψηλά στις λίστες συλλόγων από τη γειτονική χώρα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με την ιταλική αγορά, καθώς ήδη από τον περασμένο Απρίλιο είχε αποκαλυφθεί πως ομάδες της Serie B παρακολουθούσαν στενά την περίπτωσή του.

Πλέον, το ενδιαφέρον φαίνεται να περνά σε ένα νέο στάδιο, με τους Ιταλούς να επιλέγουν να αξιολογήσουν από κοντά τον ποδοσφαιριστή σε μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων.

Την ίδια ώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταστήσει σαφές πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει εύκολα τον ποδοσφαιριστή. Η απόρριψη της πρότασης από την ΓΚΣ Κατοβίτσε πριν από μερικές εβδομάδες αποτελεί την καλύτερη απόδειξη των προθέσεων της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτου συνεχίζει να εξελίσσεται και να πραγματοποιεί σταθερές εμφανίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο ελκυστικούς Κύπριους ποδοσφαιριστές της γενιάς του για την αγορά του εξωτερικού.

Το αν το ενδιαφέρον αυτό θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση μέσα στο καλοκαίρι, μένει να φανεί. Το σίγουρο είναι πως τα βλέμματα από την Ιταλία παραμένουν στραμμένα πάνω του.


ΣΧΕΤΙΚΑ

«Στο ΓΣΠ για τον Παναγιώτου οι Ιταλοί –...
Αποκλειστικό: Οι σκάουτερ που βρέθηκαν χθες στο ΓΣΠ
Δήλωση που βάζει τέλος στα σενάρια Κάστανου –...
Ο Αναστασίου καλεί Εράκοβιτς