ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα κάνει το ΓΣΠ (και πάλι) έδρα!

Να κάνει το ΓΣΠ (και πάλι) έδρα!

Τέσσερα ματς έδωσε η Ομόνοια στο ΓΣΠ στην φετινή σεζόν, όσον αφορά στο πρωτάθλημα, με τον απολογισμό να μην είναι καθόλου καλός. Και πώς να είναι όταν, δέχθηκε δυο ήττες και η μια μάλιστα από την Αγία Νάπα. Ποσοστό επιτυχίας για την ομάδα μας 50%.

Bet on Alfa


Σαφώς και κανένα δεν τον ικανοποιεί και θα πρέπει να ανεβάσει στροφές στο μέλλον, κάνοντας αρχή από τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ, βελτιώνοντας τα νούμερά της. Ναι, είναι ντέρμπι, όμως η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και σε κάθε ματς στοχεύει στη νίκη.


Στόχος της Ομόνοιας είναι όπως, κάνει το ΓΣΠ ξανά έδρα, τέτοια που να αποτελεί φόβητρο για τον κάθε αντίπαλο. Αυτό, βεβαίως, θα πρέπει να γίνει με την στήριξη του κόσμου. Η μαζική παρουσία του προσδίδει δυναμική στην ομάδα.


Αν μπορεί να υλοποιήσει το στόχο της, δηλαδή να κάνει απόρθητο φρούριο το ΓΣΠ απ’ εδώ και στο εξής, είναι κάτι που θα διαφανεί το απόγευμα του Σαββάτου. Η Ομόνοια με επιτυχία επί της ΑΕΛ θα έχει να κερδίσει πολλά, πέρα από τους τρεις βαθμούς. Η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών, πάντοτε με τη συμβολή του προπονητή.

Autoremarketing

Bet on Alfa