ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: Πρόταση προς Δ.Σ. για οικονομική εξυγίανση της...

Άποψη φιλάθλου: Πρόταση προς Δ.Σ. για οικονομική εξυγίανση της ομάδας

Αγαπητοί συνεργάτες,
Επέλεξα να σας αποκαλέσω συνεργάτες γιατί όλοι μας έτσι θα πρέπει να αισθανόμαστε και να ενεργούμε για να σώσουμε την ομάδα μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ μας.
Θα μπω αμέσως στο ψητό γιατί πιστεύω ότι:
1. Την στιγμή αυτή που είμαστε στον γκρεμό τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και
2. Να ανατρέχουμε στο ποιοι φταίνε όσο και αν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί, δεν θα φέρει οποιοδήποτε όφελος στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Προτείνω λοιπόν άμεσα να μαζευτούμε 5000 φίλοι και φίλες, ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ οι οποίοι να καταθέτουμε σε συγκεκριμένο λογαριασμό της ομάδας από €120,00 τον μήνα (στην πραγματικότητα θα είναι περίπου €80,00 και θα το αναλύσω πιο κάτω), κάτι που μας κάνει €600.000,00 τον μήνα ή €7.200.000,00 τον χρόνο. Θα μου πείτε οι καιροί είναι δύσκολοι και το καταλαβαίνω. Να οργώσουμε την Κύπρο και τον κόσμο και να τους βρούμε, δεν ξέρω τι να κάνουμε πάντως να το κάνουμε γιατί επιβάλλεται. Επιβάλλεται, για να σώσουμε ένα μεγάλο κομμάτι από την ψυχή μας, για να σώσουμε την ομάδα μας.
Τα άτομα αυτά τα οποία, ίσως τα περισσότερα θα δίνουν από το υστέρημά τους, θα ανακηρύσσονται άμεσα και χωρίς χρονοτριβή Platinum members της ομάδας. Θα είναι μέλη της ομάδας με όλες τις υποχρεώσεις απέναντί της, αλλά θα απολαμβάνουν πολλά προνόμια. Αυτά θα είναι τα πιο κάτω:
1. Έστω ότι το συγκεκριμένο σχέδιο διαρκεί για περίοδο 3-5 χρόνων, μέχρις ότου η ΟΜΟΝΟΙΑ γίνει οικονομικά ανεξάρτητη και πανίσχυρη, αλλά και αγωνιστικά δυνατή και πρωταγωνίστρια. Για την περίοδο αυτή τα άτομα αυτά να δικαιούνται  δωρεάν εισιτήριο διαρκείας και συνδρομή μέλους (στην πραγματικότητα λοιπόν από τα €120,00 αν αφαιρεθούν €40,00 τον μήνα περίπου, το μηνιαίο κόστος τότε θα ανέρχεται σε  €80,00)
2. Να εκδοθούν στα άτομα αυτά Platinum κάρτες μέλους.
3. Να δικαιούνται εκπτώσεις στην μπουτίκ της ομάδας ολόχρονα που να φτάνουν μέχρι το 40%.
4. Να δικαιούνται ανά πάσα στιγμή – εφόσον αυτοί θα βάζουν τα λεφτά – να έχουν πρόσβαση στις οικονομικές καταστάσεις του σωματείου. Να έχουν οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν πληροφόρηση σχετικά με τα έξοδα και τα έσοδα της ομάδας.
5. Να δικαιούνται έκπτωση 40%, για αγορά εισιτήριου διαρκείας σε ένα δικό τους άτομο. Έτσι, αυξάνουμε και τα εισιτήρια διαρκείας στις 10000 και κάνουμε το γήπεδο καμίνι.
Ίσως να μπορούσα να αναφέρω και άλλα προνόμια. Αυτά όμως αγαπητοί φίλοι και φίλες δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτό που θα πετύχουν τα άτομα αυτά. Θα κάνουν στην πραγματικότητα κτήμα τους την ομάδα και θα την σώσουν. Με αυτό τον τρόπο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανήκει στον κόσμο της και δεν θα μπορεί κανένας τυχάρπαστος να παίξει ξανά μαζί της.
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις. Είμαι στην διάθεση σας να γίνω ένας από αυτούς τους 5000. ΟΜΟΝΟΙΑ -ΑΙΩΝΙΑ.
Αντώνης Γεωργίου
Μέλος ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Autoremarketing

Bet on Alfa