ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου: "Μην διχάσετε άλλο τον κόσμο..κρατήστε τον Ασίς"

Άποψη Φιλάθλου: “Μην διχάσετε άλλο τον κόσμο..κρατήστε τον Ασίς”

Το ένα κτύπημα μετά το άλλο έρχεται για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκεί που πάει να ξεχάσει τι γίνεται με τα Premimum και γενικότερα την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας(δεν ξεχνιέται και εύκολα) έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία η πιθανή φυγή του Νούνο Ασίς. Ένας παίκτης διαμάντι για τα κυπριακά γήπεδα και για την ομάδα μας, που σε 2 χρόνια παρουσίας του έχει κερδίσει τους πάντες τόσο αγωνιστικά αλλά και με το ήθος του και την επαγγελματικότητα του.

Bet on Alfa

Το καλοκαίρι ο Νούνο ήταν για τους πλείστους ήταν τελειωμένη περίπτωση, όμως δυστυχώς για κάποιους ο Νούνο απέδειξε πως δεν τον ένοιαζε το χρήμα αποκλειστικά, αλλά το να συνεχίσει στην ομάδα μας γιαυτό και δέχτηκε μια τεράστια μείωση στο συμβόλαιο του. Ο Νούνο ΧΩΡΙΣ προετοιμασία και παρά τα 37 του χρόνια είναι πάλι από τους καλύτερους μας παίκτες και ένας παίκτης κλειδί αφού η παρουσία του αλλάζει όλη την ομάδα.

Θέλω να σας θυμίσω πόσο άλλαξε η ψυχολογία του κόσμου στο άκουσμα πως ο Ασίς τελικά συνεχίζει στο Τριφύλλι. Ο Ασίς είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι είναι ένας παίκτης που καταφέρνει να συσπειρώσει και τον κόσμο γιαυτό το Δ.Σ να κάνει αυτό που πρέπει και να κρατήσει τον Νούνο στην ομάδα μας.

ΜΗΝ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ευχαριστώ

Νικόλας Ιωκειμίδης

Autoremarketing

Bet on Alfa