ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου: " Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Άποψη Φιλάθλου: ” Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα “

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για το ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν .Λόγω αυτών υπάρχει ένας αναβρασμός στις τάξεις του κόσμου μας και ένας προβληματισμός. Κατανοώ τον κόσμο όμως θεωρώ (κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη) πως ολίγον πρέπει να μας ενδιαφέρει ποιοι είναι αυτοί που θα φύγουν. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι εάν θα είναι για το καλό για της ομάδα να αποχωρήσει ο Α η ο Χ , η αν η ενδεχόμενη αποχώρηση του θα ζημιώσει την ομάδα τόσο αγωνιστικά αλλά κυρίως οικονομικά.

Bet on Alfa

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου οι συναισθηματισμοί για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή είναι περιττοί και αχρείαστοι. Αυτή την στιγμή η έγνοια μας είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΣΩΤΗΡΙΑ της. Σταθείτε δίπλα στην ομάδα και δίπλα στον προπονητή και σε όποιους παίκτες θα αγωνίζονται (και να σέβονται την φανέλα που φοράνε). Να στηρίξουμε οικονομικά το Σωματείο μας και να αφήσουμε τον κάθε μισθοφόρο που θέλει να φύγει, να πάει στο καλό.

Υ.Γ Η αναφορά μου στο τέλος για μισθοφόρους είναι για συγκεκριμένο παίκτη ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος μας παίκτης και ο άνθρωπος ο οποίος δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα με τα λεφτά.

Hit: Είναι αυτός που δεν κάνει κανένα… λάθος (σωστό) στα παιχνίδια.

Ο Τελευταίος να κλείσει την πόρτα και να μας αδειάσει την γωνιά.

Με εκτίμηση

Νικολάου Σωτήρης

Autoremarketing

Bet on Alfa