ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Παναγή κατονόμασε τον εγκέφαλο του κυκλώματος και έναν...

Ο Παναγή κατονόμασε τον εγκέφαλο του κυκλώματος και έναν αρχηγό πολιτικού κόμματος!!!

Στην Αστυνομία για συμπληρωματική κατάθεση βρέθηκε και σήμερα ο Μάριος Παναγή, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΡΙΚ και της συναδέλφου Στεφανίας Σάββα, κατέθετε για πέντε ώρες.

Bet on Alfa

Πάντα σύμφωνα με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα, ο Παναγή έδωσε ονόματα ατόμων εκτός ποδοσφαίρου και πολιτικής, εμπλέκοντάς τους σε κυκλώματα και στημένους αγώνες, συμπληρώνοντας πως το κράτος έχασε εκατομμύρια ευρώ από παράνομες συναλλαγές.

Ο Μάριος Παναγή, μάλιστα, έδωσε πρόσθετα στοιχεία και έγγραφα σε σχέση με παράγοντα του ποδοσφαίρου, τον οποίο κατονομάζει ως τον εγκέφαλο του κυκλώματος. Πρόσθετα στοιχεία έδωσε και για αρχηγό πολιτικού κόμματος.

Η κατάθεση στοιχείων θα συνεχιστεί και αύριο Δευτέρα και αυτή την στιγμή δεν είναι γνωστό πότε θα ολοκληρωθεί. Στο μεταξύ και πάντα σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΡΙΚ, η Αστυνομία επιδιώκει να εξασφαλίσει ενισχυτική μαρτυρία για τις καταγγελίες. Αν εξασφαλίσει ικανοποιητική ενισχυτική μαρτυρία, θα ακολουθήσουν τις αμέσως επόμενες μέρες σημαντικές εξελίξεις. 

Στο μεταξύ, αύριο ο Γενικός Εισαγγελέας θα έχει συνάντηση με την ομάδα των ανακριτών, για αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού και θα αποφασιστεί η λήψη καταθέσεων από άλλα άτομα, τα οποία κατονομάζει ο Παναγή.

Πηγή: Kerkida.net

Autoremarketing

Bet on Alfa