ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝούμερο 1 για τους ανακριτές ο Ρέικβαρτ

Νούμερο 1 για τους ανακριτές ο Ρέικβαρτ

Σε ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να τινάξει στον αέρα το Κυπριακό ποδόσφαιρο ανα πάσα στιγμή, εξελίσσονται οι καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή ενώπιον των ανακριτών αφού πλέον σύμφωνα με πληροφορίες διαφαίνονται αδικήματα τα οποία θα οδηγήσουν σε συλλήψεις.

Bet on Alfa

Φαίνεται ότι το μαρτυρικό υλικό που αποτελείται από σωρεία εγγράφων, που παρέδωσε τις τελευταίες 48 ώρες στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, ο διαιτητής Μάριος Παναγή, ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Το πρωί πέρασε και πάλι την πύλη του αρχηγείου αστυνομίας, για 4η συνεχόμενη ημέρα παραδίδοντας ογκώδη φάκελο με έγγραφα ενώ έδωσε ακόμη μια πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για οικονομικά σκάνδαλα στην Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τη διακίνηση εκατομμυρίων σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Εντάλματα σύλληψης από αύριο

Της νέας κατάθεσης Παναγή, προηγήθηκε σύσκεψη κατά την οποία ενημερώθηκε η ηγεσία της αστυνομίας για τις μέχρι σήμερα ενέργειες των ανακριτών και την πορεία των ερευνών.

Δόθηκαν παράλληλα οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης. Ωστόσο οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σε νέα σύσκεψη αύριο στη Νομική Υπηρεσία, υπό τον Γενικό Εισαγγελέα. Ήδη διαφαίνεται ότι τις επόμενες ώρες, η αστυνομία, μετά την αξιολόγηση όλων των στοιχείων που έχει στη διάθεση της, θ’ ανοίξει νέο κύκλο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίζοντας πλέον εντάλματα έρευνας και συλλήψεων, αρχής γενομένης από αύριο.

Νούμερο ένα ο Ρέικβαρτ

Σύμφωνα με πληροφορίες, νούμερο ένα πρόσωπο που βρίσκεται στη λίστα και απασχολεί τους ανακριτές, είναι ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΚΟΠ, ο Ολλανδός Χάνς Ρεϊκβαρτ, ο οποίος μάλιστα απουσιάζει στο εξωτερικό και θα γίνει προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί του. Ακολουθούν παράγοντες της ΚΟΠ αλλά και διαιτητές.

Φαίνεται όμως ότι σήμερα ο Παναγή, εμπλέκει στην υπόθεση και νέα πρόσωπα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο συγκεκριμένα για πολύ γνωστό πρόσωπο το οποίο απασχολεί τόσο την αστυνομία όσο και τα μέσα ενημέρωσης και τελεί υπό κράτηση για άλλη πολύκροτη υπόθεση.

Οι αναφορές Παναγή φαίνεται ότι είναι πολύ συγκεκριμένες και αφορούν πρόσωπα που χρηματίζονταν, ημερομηνίες, χώρους συναντήσεων και αγώνες που στήθηκαν. Η αστυνομία έχει εξασφαλίσει επιπρόσθετα, από χθες, τουλάχιστον 4 ενισχυτικές μαρτυρίες οι οποίες επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς Παναγή.

Μια εκ των μαρτυριών αφορά πρώην πρόεδρο σωματείου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του από συγκεκριμένο πρόσωπο. Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και ίσως και απόψε να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa