ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚλήρωση… λουκούμι και στο βάθος τελικός!

Κλήρωση… λουκούμι και στο βάθος τελικός!

Η κλήρωση… λουκούμι που προέκυψε για την Ομόνοια στην κλήρωση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, τις δίνει τη δυνατότητα να φθάσει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού.

Bet on Alfa

Το 4-0 του πρώτου αγώνα με την Αγία Νάπα φέρει την ομάδα μας στην επόμενη φάση, παρόλο που θα χρειαστεί ο επαναληπτικός στα 4 Φεβρουαρίου για να σφραγίσει το εισιτήριο.

Παράλληλα, το γεγονός ότι αντίπαλός της Ομόνοιας στη φάση των «8» θα είναι η Καρμιώτισσα, γίνεται αντιληπτό πως μόνο με αυτοκτονία η ομάδα μα δεν θα δηλώσει παρούσα στα ημιτελικά. Οπόταν, μπορεί να λεχθεί από τώρα πως, είναι ένα βήμα πριν τον τελικό.

Στα ημιτελικά, όποιος κι αν θα είναι ο αντίπαλος, θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο, αλλά και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μια τεράστια ευκαιρία απλώνεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών και με σοβαρότητα, έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν με επιτυχία μια δύσκολη από οικονομικής πλευράς σεζόν.

Όμως, για να μην προτρέχουμε, προέχει το ματς πρωταθλήματος με τη Δόξα την Κυριακή και αμέσως μετά ο επαναληπτικός με την Αγία Νάπα και μετά βλέπουμε…

Autoremarketing

Bet on Alfa