ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόταση του Χρίστου Χριστοφίδη να τιμηθεί ο Ανδρέας Σολωμού...

Πρόταση του Χρίστου Χριστοφίδη να τιμηθεί ο Ανδρέας Σολωμού από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο γνωστός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ Χρίστος Χριστοφίδης μέλος του Πολιτικού Γραφείου  του ΑΚΕΛ, με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εισηγείται όπως η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ τιμήσει το τυφλό μαθητή Αντρέα Σολωμού που παρέλασε χθες την μαθητική παρέλαση.

Bet on Alfa

[Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ μας εδώ]

Σε επικοινωνία μας με το κ. Χριστοφίδη μας ανέφερε ότι έχει ήδη ενημερώσει για αυτή τη πρόταση του την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ αποστέλλει και σχετική επιστολή στο ΚΟΑ στην οποία προτείνει όπως ο ΚΟΑ  τιμήσει όλους τους τυφλούς οπαδούς όλων των ομάδων και να τους αξιοποιήσει στον αγώνα για ένα δίκαιο άθλημα χωρίς βία.

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για δύο πολύ σοβαρές προτάσεις οι οποίες είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θυμίζουμε ότι παλαιότερη εισήγηση του κ. Χριστοφίδη να τιμηθεί ο τυφλός οπαδός μας Μάριος Βουτής είχε γίνει αμέσως δεκτή από το σωματείο μας.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση του κ. Χριστοφίδη:

“Πριν μερικούς μήνες έγραψα σε τούτο εδώ τον τοίχο για ένα τυφλό οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Μάριο Βουτή, ο οποίος με τα μάτια της ψυχής “παρακολουθούσε” ανελλιπώς την ομάδα μας. Φοιτητής ο Μάριος, σύμβολο αγώνα, προσπάθειας και μιας κοινωνίας που πρεπει να δίνει πραγματικά ίσες ευκαιρίες σε άνισους νέους και νέες. Ο Μάριος Βουτής σε μια συμβολική ενέργεια τιμήθηκε από την επίςημη ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ιστορία του μαθητή Αντρέα Σολωμού, του τυφλού μαθητή που παρέλασε χτες στη μαθητική παρέλαση, ανέδειξε ακόμα ένα ένθερμο Ομονοιάτη ο οποίος βλέπει τακτικά την ομάδα του με τα μάτια της ψυχής. Στο ρεπορτάζ λοιπόν του Philenews ο ίδιος και το περιβάλλον του δηλώνουν ότι ο Αντρέας αγαπά ιδιαίτερα την ομάδα του Λαού, πάει στα παιχνίδια και ακούει από τα ακουστικά την περιγραφή του αγώνα, ζει τον παλμό και το κλίμα της κερκίδας. Δίνει το μήνυμα ότι το δυνατό σωματείο των αδυνάτων (οικονομικά και κοινωνικά) της Κύπρου συνεχίζει να εμπνέει αυτούς που μέσα σε αντίξοες συνθήκες αγωνίζονται σκληρά για ένα καλύτερο αυριο. Προτείνω στην επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως ακριβώς έπραξε με το Μάριο Βουτή, να τιμήσει τον Αντρέα Σολωμού. Να ανακηρύξει και τους δύο τυφλούς οπαδούς μας πρεσβευτές των αρχών και αξιών που πρεσβεύει το σωματείο. Προτείνω στον ΚΟΑ όπως τιμήσει όλους τους τυφλούς οπαδούς όλων των ομάδων (ξέρω φίλους οπαδούς της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης π.χ.) και να τους αξιοποιήσει στον αγώνα για ένα δίκαιο άθλημα χωρίς βία(αύριο θα αποστείλω σχετική επιστολή στον ΚΟΑ). Ας πάρουμε λίγη δύναμη από την ανεξάντλητη δύναμη αυτών των παιδιών. Ας γίνουμε λίγο πιο Άνθρωποι. Ας επανεφεύρουμε Αρχές και Αξίες σημερινές, επίκαιρες, διαχρονικές και πανανθρώπινες!”

Autoremarketing

Bet on Alfa