ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠέρσι ο Λέτσγιακς, φέτος;

Πέρσι ο Λέτσγιακς, φέτος;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην περσινή σεζόν τερμάτισε ένα αρνητικό σερί, που την έφερε να μην κερδίζει την Πάφος FC στην έδρα της. Με «χρυσό» σκόρερ τον Γιαν Λέτσγιακς, έφυγε το «διπλό». Φέτος, ποιος ή ποιοι θα σκοράρουν και θα οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επιτυχία;

Bet on Alfa

Αυτό που έχει σημασία, είναι να έχει καλή παρουσία και όποιοι κι αν σκοράρουν, να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη, που κρίνεται αναγκαία. Ναι, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως η απρόσμενη απώλεια βαθμών στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΖ, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για επιτυχία. Όχι πως η ισοπαλία θα κριθεί αποτυχία. Όμως, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάντα παίζουμε για τη νίκη.

Θυμίζουμε ότι, στην περσινή σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με την ισοπαλία (1-1) στον θεσμό του Κυπέλλου και έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό. Στο συγκεκριμένο ματς σκόρερ ήταν ο Λοΐζου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, την περσινή σεζόν, με τον Αυγουστή στον πάγκο της, βρήκε τον τρόπο να πάρει θετικά αποτελέσματα. Γιατί όχι και φέτος.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και εκτός απροόπτου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει κομπλέ στην Πάφο. Ο Αυγουστή είναι σε θέση να παρουσιάσει τις καλύτερες επιλογές στο αρχικό σχήμα, με στόχο η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει φρεσκάδα και να πετυχει το «διπλό», που θα την απογειώσει ενόψει των επίσης δύσκολων αγώνων που θα ακολουθήσουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa