ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραγγελιά τα χθεσινά αποτελέσματα

Παραγγελιά τα χθεσινά αποτελέσματα

Το σενάριο η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται στους «ισχυρούς» του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, αν και εφόσον ξεπεράσει τα εμπόδια στον 1ο και τον 2ο, έγινε πιο κοντινό από ποτέ.

Bet on Alfa

Η Βίσλα ηττήθηκε απόψε στην έδρα της από τη Σλασκ και έμεινε εκτός Ευρώπης και η Σάλτσμπουργκ νίκησε στην παράταση με 2-0 την Αούστρια και κατέκτησε το κύπελλο (πήρε και το πρωτάθλημα).

Μοναδικό ψεγάδι της βραδιάς ήταν η εκτός έδρας νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ με 1-0, που του αύξησε τις πιθανότητες να τερματίσει στη 2η θέση των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έτσι, ο δρόμος για τους «ισχυρούς» του 3ου προκριματικού γύρου άνοιξε για τα καλά. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ευνοούν την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζει σίγουρα αν τελικά το σενάριο θα γίνει πραγματικότητα.

Την Κυριακή η Σιόν  θα χρειαστεί να κερδίσει στον τελικό του κυπέλλου τη Βασιλεία και αν ο Ατρόμητος δεν τερματίσει στη 2η θέση τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι στο γκρουπ των «ισχυρών».

Ακόμη και αν δεν τη βολέψουν αυτά τα αποτελέσματα, όμως, πάλι δεν είναι χαμένη από χέρι και το πιο πιθανό σενάριο τη θέλει να πετυχαίνει στο τέλος τον στόχο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa