ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ διαρροή για τη μεταγραφή Ποτέ και η δυσφορία...

Η διαρροή για τη μεταγραφή Ποτέ και η δυσφορία μελών του Δ.Σ.

Επτασφράγιστο μυστικό ήθελε να κρατήσει το Δ.Σ. του σωματείου μας το θέμα Ποτέ και τις διαπραγματεύσεις που γίνοταν για μετακίνηση του ποδοσφαιριστή σε ομάδα στην Τουρκία.

Bet on Alfa

Το θέμα αποτέλεσε αντικείμενο  συζήτησης στη χθεσινή συνεδρία του Δ.Σ. στην οποία μάλιστα λήφθηκε απόφαση να χειριστεί το θέμα εν λευκώ ο πρόεδρος του σωματείου αφού υπάρχει στη μέση και οικονομικό όφελος.

Η απόφαση του Δ.Σ. ήταν να μην διαρρεύσει οτιδήποτε για να μην δυσκολέψουν οι χειρισμοί του προέδρου.

Τελικά ο Γιώργος Σαζείδης του Sentralgoal Κύπρου  έβγαλε πρώτος στον αέρα την είδηση λίγο μετά το μεσημέρι την οποία  αναμετάδωσαν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης αλλά με περισσότερες άλλα με λιγότερες πληροφορίες. Ο Σαζείδης πάντως ανέφερε και ποσά τα οποία όπως πληροφορηθήκαμε αργότερα, είχαν αναφερθεί ψες στο Δ.Σ.

Πάντως μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για το ότι το θέμα διέρρευσε αφού προκαλείται και αχρείαστη αναταραχή στις τάξεις της ομάδας αλλά και του κόσμου. Ακόμα και εάν αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής τη Πέμπτη,  αυτό θα γίνει υπό το βαρύ κλίμα της ανακοίνωσης της πιθανής αποχώρησης του. Επίσης δυσκολεύουν οι όποιοι χειρισμοί θα έκανε ο πρόεδρος για να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά ανταλλάγματα για το σωματείο ενώ σίγουρα περιορίζονται και οι επιλογές του προπονητή.

Επίσημη τοποθέτηση του σωματείου για αυτό το ζήτημα δεν υπήρξε, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σύρονταν αυτές οι γραμμές.

Τέλος πληροφορίες δικές μας αναφέρουν ότι το Αποέλ ακόμα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Autoremarketing

Bet on Alfa