ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣPatryk Tuszyński:"Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φτιάχνει ωραία ατμόσφαιρα"

Patryk Tuszyński:”Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φτιάχνει ωραία ατμόσφαιρα”

O επιθετικός της Γιαγκελόνια, Patryk Tuszyński, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του ΓΣΠ και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

Αναλυτικά όσα ανέφερε: “Στο πρώτο παιχνίδι η απόδοση μας ήταν πολύ καλή και ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ αφού ενώ είχαμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις. Ενόψει του επαναληπτικού, μπορώ να πω ότι δεν είμαστε σε μειονεκτική θέση. Στην Κύπρο πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, όμως θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Δεν ξέρω εάν θα βρούμε πολλές, όμως μια θα έχουμε. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να πετύχουμε ένα γκολ, μας αρκεί.

Παρακολουθήσαμε βίντεο από εντός έδρας παιχνίδια της Ομόνοιας και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι πραγματικά ωραία. Οι οπαδοί αντιδρούν αυθόρμητα και είναι πάντα γεμάτες οι κερκίδες. Θα είναι είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι μοιρασμένες. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει ζέστη και δεν θα είναι εύκολο, όμως ο καιρός είναι ο ίδιος και για τις δύο ομάδες”.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa