ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου:"Μειώστε εδώ και τώρα την τιμή εισιτηρίου"

Άποψη Φιλάθλου:”Μειώστε εδώ και τώρα την τιμή εισιτηρίου”

Η μείωση των φιλάθλων στα γήπεδα αραιώνει επικίνδυνα.Φαίνεται άλλωστε και μέσα από τους αριθμούς εισιτηρίων ότι,ο κόσμος προτιμά κάτι διαφορετικό παρά να ακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα βρέξει χιονίσει.
Οι λόγοι που ο κόσμος δεν προτιμά με φανατισμό το γήπεδο πλέον είναι πάρα πολλοί.Αν κρίνουμε ότι οι οπαδοί της πολυθρόνας αυξάνονται χρόνο με το χρόνο,καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η εισβολή της τηλεόρασης με τις ζωντανές μεταδόσεις είναι ο κύριος λόγος.Όταν ο οποιοσδήποτε οπαδός έχει την ευχέρεια να απολαμβάνει τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου από τον καναπέ του σπιτιού του ή την καφετέρια ή την μπυραρία,είναι φυσιολογικό να βάζει απουσίες στις αναμετρήσεις της ομάδας του και να προτιμά την αίγλη των Μέσι,Ρονάλντο,Ρούνεϊ,Λεβαντόφσκι και τόσων άλλων αστέρων του παγκόσμιου φουτμπόλ που παρελαύνουν σχεδόν καθημερινά από τους τηλεοπτικούς δέκτες των συνδρομητικών.
Πρόσφατα με απόφασή της,η ΚΟΠ απάλλαξε τα σωματεία από τα τέλη διαιτησίας.Αυτή η απόφαση της Ομοσπονδίας σημαίνει ότι οι προϋπολογισμοί των σωματείων ελαφρύνονται κατά εκατό χιλιάδες ευρώ έκαστο το χρόνο.Οι εκατό χιλιάδες υπολογίζονται στη βάση των αγώνων που δίνει εντός η κάθε ομάδα ( 18 ) αλλά και η κάλυψη εξόδων διαιτησίας στις πιο μικρές ηλικίες που μετέχουν τα σωματεία της ΚΟΠ.
Αυτό το “δώρο”της ΚΟΠ τα σωματεία πρέπει να το εκμεταλλευτούν και να προχωρήσουν σε μείωση της τιμής του εισιτηρίου εισόδου.Θα είναι ένα επιπρόσθετο κίνητρο προς τον κύπριο φίλαθλο για να πάει ξανά στο γήπεδο.Γιατί,διαφορετικό είναι να πληρώνουν από μια οικογένεια δύο άτομα 30 και 35 ευρώ χωρίς άλλα γηπεδικά έξοδα και πολύ διαφορετικό είναι να πληρώνουν 15 ευρώ και οι δύο μαζί.
Θα έλεγα ακόμα ότι για τα κυπριακά δεδομένα του σήμερα με τις οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε λόγω κρίσης και ανεργίας,το εισιτήριο ενός αγώνα δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 ευρώ.
Όσοι το υιοθετήσουν αυτό το μέτρο να είσαστε σίγουροι ότι στο τέλος της ημέρας θα βγούν κερδισμένοι από την αυξημένη ροή φιλάθλων στους αγώνες τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΣ

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa