Αναφέρομαι στο θέμα πρόσληψης προπονητή και θα ήθελα να πω ότι ο τρόπος που προσεγγίζουμε το θέμα προπονητή είναι λανθασμένος.
Επειδή το παρόν διοικιτικό συμβούλειο δεν πρόκειται να προσλάβει τεχνικό διευθυντή η πιο καλή λύση θα είναι κατα την γνώμη μου ο Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος και καλός προπονητής είναι και έχει την ικανότητα να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές.
Οι δικαιολογίες που προβάλονται για τον μάνατζερ του ή το ότι μας έβριζε όταν πήρε το πρωτάθλημα με την ΑΕΛ ή ότι ενόχλησε τον Παναγή είναι για να κοροιδευόμαστε.
Αν έρθει στην Ομάδα μας θα είναι και Ομονοιάτης και θα βρίζει τους αντίπαλους φιλάθλους και θα κάνει τα πάντα για την ομάδα του.Πάνω απο όλα θα κάνει την ομάδα μας σύνολο που θα αγωνίζεται για την ομάδα και όχι για το εγώ,
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ και στην ανακοίνωση της Θύρα 9 και να πω ότι δεν με βρίσκει σύμφωνο αλλά έχουν το κάθε δικαίωμα να εκφράσουν την άποψη τους όπως όλοι μας όμως μέχρι εκεί,.






