ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗby kalaznikof: Μα περιπαίζετε μας σιορ;;;

by kalaznikof: Μα περιπαίζετε μας σιορ;;;

Παρόλο που δεν λογάριαζα να πω το παραμικρό για την αποφάση της “φίλτατης”  ΟΥΕΦΑΣ, βλέπω την απόφαση και μου γαργαλάει το χέρι να πάρω το keyboard και να αρχίσω να γράφω.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ “έφαγε” ποινή 110 χιλιάδων ευρώ για περιστατικά, που μπροστά σε αυτά που έγιναν στην Τρίπολη δεν ήταν τίποτα. 40 χιλιάδες ευρώ και κεκλεισμένων το βόρειο πέταλο για ένα πανό και 70 χιλιάδες για δύο μπουκάλια νερό που έφεραν πεντάλεπτη καθυστέρηση. Ανάθεμαν αν ερέξαν δύο λεπτά!  Όμως για άναμμα και ρίψη φωτοβολίδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ εκεί υπήρχαν ποδοσφαιριστές και διαιτητές και καθυστέρηση αγώνα για πέραν των δεκαπέντε λεπτών, στο Αποέλ δόθηκε η ποινή των 60 χιλιάδων ευρώ.

Αποφάσεις δύο σταθμών και δύο ταχυτήτων!

Και να ‘μαστε εδώ. Η απόφαση πάρθηκε, το Αποέλ πρέπει να πληρώσει γύρω στις 60 χιλιάδες για τα επεισόδια στην Τρίπολη, plus 6 χιλιάδες για το παιχνίδι στο ΓΣΠ.

Ακούμε και το πέραν κάθε αμφιβολίας, “μετά από τους σωστούς χειρισμούς της διοίκησης του Αποέλ αποτράπηκαν τα χειρότερα”.

Τζαι πέμου θκειά τωρά ποιοί εν τούτοι οι σωστοί χειρισμοί; Ήντα που έκαμεν ο Προδρομής που εν έκαμεν ο Δώρος μας; Ήντα μεθόδους έχουν τούτοι μέσω της ΚΟΠ, τζαι τωρά μέσω τζαι της ΟΥΕΦΑΣ;

Τζαι να ακούω ούλλη την εφτομάδαν τον Λευκαρίτη που έφκαινεν στα ράδια τζαι έλεγε πως “το Αποέλ θα προτιμήσει τον αποκλεισμό και θα είναι καλύτερος από τις χρηματικές ποινές που αναμένεται να δοθούν”. Α@@ τορφαντά sir! Η απόφαση εφκήκεν τζαι το Αποέλ έππεσε στα μαλακά με 60 χιλιάρικα τζαι ούλλα καλά, τζαι ούλλα ωραία!

Μα περιπαίζετε μας σιόρ;;;

Υ.Γ.1 – Excuse me Miss UEFA, another one laporto in the rocks please!!!

Υ.Γ.2 – Η ΟΥΕΦΑ καθώς αποφασίζει για τα επεισόδια του Αποέλ: “Only 60… good customers”.

Υ.Γ.3 – Από σήμερα το νέο μότο της ΟΥΕΦΑΣ: “Do it like Apoel fans, is available in good price”.

Υ.Γ.4 – Το γνωστό τραγούδι των σαράντα παλικαριών έχει αλλάξει και πάει κάπως έτσι:

Σάραντα παλικάρκα

από την Κέν-, από την Κεννεντύ

Πάνε για να πατήσουνε

την Τροπό-, μωρ’ την Τροπολιτσά

 

by kalaznikof

Autoremarketing

Bet on Alfa