ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚατάφερε να γίνει και πάλι πρώτο θέμα!

Κατάφερε να γίνει και πάλι πρώτο θέμα!

Aναδημοσίευση (http://goal.philenews.com/)

Bet on Alfa

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Αλεξάντρου Τούντορ;

Ναι, τον… χασάπη Ρουμάνο διαιτητή, εξαιτίας του οποίου η Ομόνοια αποκλείστηκε από τη Ντιναμό Μόσχας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και δεν γεύτηκε τη χαρά της πρόκρισης στους ομίλους, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Τούντορ που λέτε, κατάφερε και πάλι να γίνει πρώτο θέμα δύο φορές μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Την περασμένη Παρασκευή διαιτήτευσε τον αγώνα Κονκόρντια – Κραϊόβα (0-2), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ρουμάνικου πρωταθλήματος.

Η νικήτρια ομάδα, ωστόσο, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από τη διαιτησία του Τούντορ και ζητάει την παραίτησή του. «Περιμένατε ένα χρόνο για να πάρετε εκδίκηση μετά τα παράπονα που κάναμε μετά το αγώνα κυπέλλου με την Στεάουα», τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Επίσης, την περασμένη Κυριακή ο Τούντορ ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε μια ιστορική απόφαση για το ρουμάνικο ποδόσφαιρο, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας.

Ο 44χρονος ρεφ κέρδισε την αγωγή που κατέθεσε το 2011 για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην αντιπροέδρου της Τάρκου Μούρες, Κλαούτιου Μαϊόρ, ο οποίος τότε είχε κάνει λόγο για μαφία, σφαγιαστική διαιτησία, εσκεμμένα λάθη κ.α. στον αγώνα με την Ντινάμο (0-1).

Διαβάστε ΕΔΩ την αποζημίωση που πήρε ο Τούντορ και τι θα κάνει τα χρήματα…

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa