ΑρχικήDaily NewsΗ τιμωρία Ζίγκι ανοίγει την πόρτα στον Κίλιαν...

Η τιμωρία Ζίγκι ανοίγει την πόρτα στον Κίλιαν…

Μια ακόμα αναποδιά έχει να αντιμετωπίσει ο Μιλόγιεβιτς εν’ όψη του αγώνα με τον Εθνικό. Και αυτή δεν είναι άλλη από την τιμωρία του Ζίγκι Μπατιμπαγκά. Σε μια περίοδο λοιπόν που ο προπονητής προσπαθεί να σταθεροποιήσει μια σταθερή 11άδα, συνεχώς παρουσιάζονται προβλήματα.

Bet on Alfa

Το πιθανότερο σενάριο, είναι η επανεμφάνιση στην 11άδα του Κίλιαν Σιέρινταν. Ο Ιρλανδός παρουσιάζεται διψασμένος για ποδόσφαιρο και θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το αποδείξει στο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Η πιο πιθανή αναδιαμόρφωση του επιθετικού σχήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση του Άντραζ Κιρμ στο δεξί φτερό της επίθεσης με τον Σιέρινταν να περνά στο αριστερό και τον Σκέμπρι να παραμένει στην κορυφή. Οι δύο τελευταίοι θα μπορούν να εναλλάσσουν και θέσεις με βάση και την εξέλιξη της κάθε επιθετικής προσπάθειας.

Τέσσερις λοιπόν οι απουσίες τελικά στο μεθαυριανό παιχνίδι. Ρομαρίκ (που πήρε ακόμα μια εύκολη κίτρινη για διαμαρτυρία), Χριστοφή, Λομπιανίτζε, Μπατιμπαγκά.

Ο Μιλόγιεβιτς θα εύχεται να  είναι καλά τα νέα από το Μόναχο, για τον Δημήτρη Χριστοφή, ώστε να  τον έχει σύντομα διαθέσιμο για αγωνιστική δράση (με το ντέρμπι με την Ανόρθωση να βρίσκεται στην ακίδα). Αν όχι, είναι σημαντικό να αποδεσμευτεί ο Ράμος από τα αμυντικά του καθήκοντα, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει στο δεξί φτερό της επίθεσης…

Autoremarketing

Bet on Alfa