ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘα ακούσει τους Προέδρους αύριο και μετά...

Θα ακούσει τους Προέδρους αύριο και μετά…

Η ψεσινή συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΠ δεν πήρε ουσιαστικά απόφαση για το κεφάλαιο διαιτησία καθώς θα περιμένει την αυριανή συνάντηση με τους Προέδρους και μετά να ανακοινωθεί η απόφαση. Πιο συγκεκριμένα:

Bet on Alfa
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ,  έγινε, μεταξύ άλλων, εκτεταμένη συζήτηση αναφορικά με θέματα διαιτησίας και αναλύθηκαν σε έκταση τα προβλήματα της.
 
Παρόλο που το Διοικητικό Συμβούλιο  έχει καταλογίσει ευθύνες και έχει διαπιστώσει ότι το οικοδόμημα της διαιτησίας χρίζει ανανέωσης, εντούτοις δεν προχώρησε σε αποφάσεις ενόψει της Άτυπης Γενικής Συνέλευσης της ερχόμενης Πέμπτης,  όπου θα ακουστούν οι θέσεις και οι απόψεις των μελών της Γενικής Συνέλευσης.
 
Την ερχόμενη Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ σε νέα συνεδρία του, θα συζητήσει εκ νέου το θέμα που αφορά το κεφάλαιο της διαιτησίας και θα προχωρήσει στη λήψη τελικών αποφάσεων.
Η απόφαση για τον Άλαν Σνόντι είναι ειλημμένη και αποτελεί παρελθόν, απλά δεν το ανακοίνωσαν ψες. Δεν πιστεύουμε πως θα αλλάξει κάτι μετά και από την αυριανή συνάντηση καθώς επίσης δεν ελπίζουμε και σε επιπλέον πράξεις από πλευράς ΚΟΠ.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa