ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒοuboulina:Κωστάκη δεν θα γίνεις ποτέ αυτός που θα μπορούσες...

Βοuboulina:Κωστάκη δεν θα γίνεις ποτέ αυτός που θα μπορούσες να ήσουν σήμερα!

Διάβασα με μεγάλη συγκίνηση το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας showbiz.com.cy που αναφερόταν στην παρουσία του Κώστα Μαλέκκου στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη «Showκαι Αβλαβές» σε επεισόδιο που θα προβληθεί από το Σίγμα.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Λούης Πατσαλίδης τον ρώτησε εαν έστησε ποτέ παιχνίδι και εκείνος αποκάλυψε πως συμφώνησε να πάρει 3000 λίρες το 1990. Εκτός από αυτό στοιχημάτισε και 2000 λίρες με φίλους του να χάσει η ομάδα του εννοώντας φυσικά την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο τέλος ο Μαλέκκος όμως είπε πως ενώ το σκορ ήταν 1-1 στο 85ο λεπτό ήρθε η μπάλα στα πόδια του και πέτυχε το γκολ της νίκης σημειώνοντας πως :

 «Για να στήσεις παιχνίδι πρέπει να το έχεις. Εγώ δεν το είχα. Όταν πήρα την μπάλα και είχα στις κερκίδες 10000 φιλάθλους το αίμα μου έβραζε. Πήγα και σκόραρα κάνοντας το 2-1. Με έτρεχαν όλοι μετά. Και οι φίλοι μου που στοιχημάτισαν και αυτός που μου πρότεινε να στήσω το παιχνίδι».

Kαι κάπου εκεί με έπιασαν τα κλάματα…. όπως λέει και το γνωστό σε όλους μας άσμα. Αμάν ρε Κωστάκη πόσο φιλότιμο σου έδωσε ο Θεός. Λυπήθηκες τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είπες να σκοράρεις τελικά ε;

Ποιόν κόσμο; Aυτόν που πούλησες για τριάντα αργύρια; Φίλε άσε τα σάπια… Oι αμαρτίες σου δεν ξεπληρώνονται με τίποτα.

Οι εφιάλτες της απόφασης  σου να πουλήσεις τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να βάλεις το χρήμα πάνω από όλα θα σε κυνηγούν μια ζωή. Πάρ’ το απόφαση! Δεν θα γίνεις ποτέ, αυτός που θα μπορούσες να ήσουν σήμερα!

Βy Bouboulina

Autoremarketing

Bet on Alfa