ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΞεκάθαρες θέσεις του Χριστοφίδη για τον Κουτσοκούμνη, αλλά...

Ξεκάθαρες θέσεις του Χριστοφίδη για τον Κουτσοκούμνη, αλλά…

Κοφτά και χωρίς περιστροφές τοποθετήθηκε ο Χρίστος Χριστοφίδης για το θέμα ΚΟΠ και Κουτσοκούμνη στη σημερινή εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσελίδο» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο.

Bet on Alfa

Ο Χριστοφίδης χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά του προέδρου της ΚΟΠ ενώ επανέλαβε τη γνωστή θέση του ΑΚΕΛ ότι :  «Ο κ. Κουτσοκούμνης και αυτοί που διοικούν το κυπριακό ποδόσφαιρο σήμερα ολοκλήρωσαν το κύκλο τους και πρέπει να παν σπίτι τους

Σημείωσε επίσης ότι ακόμα πιο καταδικαστέο ήταν το γεγονός ότι ο Κουτσοκούμνης συμμετείχε στην διάσκεψη της ΦΙΦΑ στην Κωνσταντινούπολη ως εκπρόσωπος της ομοσπονδίας της Νότιας Κύπρου. Ο Χριστοφίδης είπε ότι αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό ολίσθημα από την εμφάνιση του Κουτσοκούμνη με την φανέλα της Τουρκίας.

Την ενέργεια Κουτσοκούμνη καταδίκασε και ο έτερος καλεσμένος του Ανδρέα Δημητρόπουλου, δικηγορος, Κωστής Ευσταθίου. Ο Ευσταθίου θυμίζουμε ήταν μέλος του εφετείου της ΚΟΠ και παραιτήθηκε καταγγέλλοντας την παράγκα της ΚΟΠ.

Επιστρέφοντας στα δικά μας και στις θέσεις του Χρίστου Χριστοφίδη, δεν έχουμε παρά να επικροτήσουμε το κρυστάλλινο λόγο και τις ξεκάθαρες θέσεις που εκφράζει, που απηχούν τις απόψεις του μέσου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Ταυτόχρονα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε ότι το σωματείο μας όχι μόνο δεν συμμερίζεται αυτές τις θέσεις αλλά υποστηρίζει και πράττει ακριβώς το αντίθετο.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η πλήρης σύμπλευση του σωματείου μας με το σύστημα Κουτσοκούμνη σε βασικά σημεία όπως:

  • αύξηση των ομάδων,
  • κατάργηση δικαστικής επιτροπής και διορισμός αθλητικού δικαστή και
  • αποχή από τις εκλογές προέδρου της ΚΟΠ.

Ακόμα δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ΚΟΠ Νίκος Νικολάου κατέχει την θέση του Β’ Αντιπροέδρου και υπεύθυνου της Επιτροπής Διαιτησίας. Είναι επίσης μέλος της ηγεσίας της ΚΟΠ τα τελευταία 6 χρόνια.

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει στην διοικητική πυραμίδα της ΚΟΠ και από τη στιγμή που δεν διαχωρίζει τη θέση της, είναι συνυπεύθυνη για τις συνέπειες των αποφάσεων της ομοσπονδίας και τις ενέργειες των αξιωματούχων της.

Βεβαίως άλλο ΑΚΕΛ και άλλο ΟΜΟΝΟΙΑ…

 

Autoremarketing

Bet on Alfa