ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαλό Πάσχα με μπούσουλα και ενότητα.

Καλό Πάσχα με μπούσουλα και ενότητα.

Οι ευχές για καλή Ανάσταση συνοδεύονται και με σκέψεις για το σωματείο μας.

Bet on Alfa

Η δίψα για ένα τίτλο είναι δεδομένη. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο άμεσος στόχος και πρέπει όλο το οικοδόμημα, όλοι μας, να δουλέψουμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Ο κάθε ένας από εκεί που είναι ταγμένος. Η κατάκτηση του κυπέλου θα δώσει κάτι πίσω από την περηφάνια μας. Θα μας θυμίσει ότι είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού και τίτλων. Θα λειτουργήσει και ως βάλσαμο και θα δώσει κουράγιο και αντοχές για αυτά που έρχονται.

Ταυτόχρονα ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αδημονεί και αναμένει να δει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι.

Το σωματείο μας εξακολουθεί να βρίσκεται στον αναπνευστήρα σε ότι αφορά τα οικονομικά. Αυτό όσο και εάν δεν μας αρέσει πρέπει να το επαναλαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία.

Δυστυχώς δεν έχουν μελετηθεί και δεν έχουν τροχιοδρομηθεί οριστικές λύσεις για το οικονομικό.

Δεν θα σας κουράσουμε σήμερα με αναλύσεις και εισηγήσεις. Δεν είναι της ώρας.

Θα επαναλάβουμε όμως κάτι, που ήταν πάντα θέση του OMONOIA24.com. Για κάθε βήμα χρειάζεται ανάλυση, σχεδιασμός, προγραμματισμός με βάση τα σύγχρονα δεδομένα και το τι συμβαίνει γύρω μας. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε στο συννεφάκι που φτιάξαμε ωσάν να μην συμβαίνει τίποτε.

Είναι και το ζήτημα της ενότητας.  Η ανάγκη για ενότητα είναι δεδομένη. Ενότητα δεν σημαίνει να συμφωνούν όλοι και να μην υπάρχουν διαφωνίες. Ενότητα σημαίνει να μην σκάβει ο ένας το λάκκο του άλλου. Ενότητα σημαίνει να μην ρίχνεις λάσπη επίτηδες χωρίς στοιχεία, χωρίς γνώση των δεδομένων και των πραγματικοτήτων. Ενότητα σημαίνει να ανέχεσαι και την αντίθετη άποψη. Ενότητα σημαίνει να σέβεται ο ένας τον άλλο.

Εκτός από ενότητα όμως χρειάζεται πρόγραμμα. Χρειάζεται μπούσουλας.

Το να είμαστε όλοι ενωμένοι αλλά να μην ξέρουμε που πάμε δεν σημαίνει κάτι.

Ούτε να έχουμε αυταπάτες ότι θα βρούμε το δρόμο στην πορεία.

Καλό Πάσχα και Καλό Μήνα σε όλους!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa