ΑρχικήDaily NewsΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ Αψίδας Σωτηρίας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ Αψίδας Σωτηρίας

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της αψίδας σωτηρίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Bet on Alfa

nikos

Η παλιά δόξα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέλος του Δ.Σ Νίκος Χαραλάμπους!

ypalloiloi

Οι υπαλλήλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Το πιο μαχητικό κομμάτι του Σωματείου μας! Αυτοί που αντί να εγκαταλείψουν το καράβι στα δύσκολα έμειναν και πάλεψαν μαζί με τον κόσμο της ομάδας! Δικαίως μπορεί να νιώθουν σήμερα περήφανοι!

onomata2

Κι άλλα ονόματα….

omilos

Ο όμιλος γυναικών δεν μπορούσε να λείπει από την αψίδα!

onomata

Mερικά από τα ονόματα όλων αυτών που πήραν θέση στην αψίδα! Ανάμεσα τους και ΘΥΡΑ 9!

 

 

kosmos

Aρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκονται στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ τιμώντας όλους αυτούς που συνέβαλαν στο να σωθεί το Σωματείο μας!

serafeim2

Ξεκίνησε η εκδήλωση με τον Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να καλωσορίζει τους παρευρισκομένους και να τονίζει ότι υπάρχουν ακόμα θέσεις στην αψίδα για όποιον φίλο της ομάδας μας θέλει να συμβάλει και να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για οικονομική σωτηρία.

APSIDA1

Η αψίδα αναγράφει: “Προς τιμήν όλων αυτών που στις δύσκολες στιγμές συνέβαλαν στην οικονομική σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των χιλιάδων έπώνυμων και ανώνυμων φίλων στην Κύπρο και το εξωτερικό που διαχρονικά συμπαραστέκονται και στηρίζουν το Σωματείο, κρατούν ψηλά το λάβαρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, διαμορφώνουν την ένδοξη ιστορική πορεία του Σωματείου μας και προάγουν τις ιδέες, τα πιστεύω και τα ιδανικά του, όπως αυτά έχουν καθοριστεί από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του”

APSIDA2

SERAFEIM

H αποκάλυψη του μνημείου θα γίνει σε λίγα λεπτά από τον Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δώρο Σεραφείμ

lakis

tsitsekkos

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa