ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου: "Τα τελευταία 20 λεπτά, οπαδοί ήταν στο γήπεδο"

Δημητρίου: “Τα τελευταία 20 λεπτά, οπαδοί ήταν στο γήπεδο”

Σοβαρές καταγγελίες για τα όσα διαδραματίστηκαν με το τέλος του τελικού, έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στον Super Sport FM.

Bet on Alfa

«Δυστυχώς θέλαμε να γίνει μια γιορτή για το κυπριακό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που είδαμε  ήταν ντροπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Θύμιζε παιχνίδι Δημοτικού Σχολείου αφού τα τελευταία 20 λεπτά, οι οπαδοί ήταν γύρω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Με το τέλος του αγώνα χτυπήθηκαν ποδοσφαιριστές μας στη φυσούνα» ανέφερε αρχικά. .

Αν υπάρχουν τραυματίες…

«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Υπάρχει αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΜΜΑΔ παρατάχθηκε μπροστά από τη δική μας κερκίδα και ενώ ήταν οι οπαδοί του Απόλλωνα που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο. Αυτό που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε είναι το πλάνο που υπήρχε. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Ούτε στη δεκαετία του 60’ συνέβαιναν αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα. Είναι μια κατάσταση ζούγκλας».

Για το αγωνιστικό…   

«Δεν ανταποκριθήκαμε στο βαθμό που θέλαμε αν και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ από μια στατική φάση. Με τη ζούγκλα που επικρατούσε ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό για την Ομόνοια είναι η επόμενη μέρα., Έχουμε καθήκον να δημιουργήσουμε ισχυρή ομάδα. Οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές. Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε για να μπούμε δυνατοί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Πηγή: Sportfm.com.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa