ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝούνο Ασσίς. Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Νούνο Ασσίς. Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Διά ανακοινώσεων έληξε η καριέρα του Νούνο Ασσίς στην ομάδα μας.

Bet on Alfa

Το σωματείο μας επέλεξε, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, να μας ενημερώσει προληπτικά το προδιαγραφόμενο διαζύγιο με τον Νούνο Ασσίς, με τρόπο που φανερώνει ότι δεν ήθελαν να τους φορτωθεί η ευθύνη για την μη ανανέωση.

Η άποψη μας είναι ότι ήταν ατυχής ο χειρισμός. Δεν “ξεφορτώνεσαι” το αστέρι της ομάδας σου διά ανακοινώσεως όταν ο ίδιος λείπει στο εξωτερικό. Και ειδικά όταν ζήτησε κάποια παράταση για να απαντήσει.

Η σωστή στάση θα ήταν ως σωματείο να ξεκαθαρίσεις την θέση σου έγκαιρα, να του πεις captain δεν ταιριάζεις στα πλάνα μας φέτος,  να κάνεις μία δημοσιογραφική να τον ευχαριστήσεις στην παρουσία του (όχι όταν είναι στη Πορτογαλλία) , να κάνεις το φιλικό και να τελειώνει το θέμα. Ντόμπρα και σταράτα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα χαθεί αν φύγει ο Νούνο. Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να σέβεται όλους όσους πρόσφεραν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο.

Ο Νούνο Ασσίς σαν χαρακτήρας δεν εκφράζεται δημόσια. Δεν είναι η πρώτη φορά που του επιφυλάξαμε μη αρμόζουσα μεταχείριση και δεν είπε τίποτε. Θυμίζουμε ο ότι ο Δώρος Σεραφείμ τον Ιούνιο του 2014 τον είχε εκτός πλάνων από ραδιοφώνου,  μετά τον έφεραν άρον – άρον. Στην συνέχεια μετά από κάποιους μήνες τον έθεσαν εκτός αποστολής στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ επειδή πήγε ως αρχηγός να ρωτήσει τι γίνεται με τα δεδουλευμένα. Μετά πάλι επανήλθε. Ακούσαμε το Νούνο ποτέ να πει τίποτε δημόσια; Όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει άποψη.

Εισερχόμαστε σε εβδομάδα εκλογών και σύντομα η ομάδα έχει Ευρωπαϊκό  αγώνα.

Επομένως δεν θα πούμε άλλα.

Όμως στο θέμα θα επανέλθουμε μετά τις εκλογές.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa