ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι εκλογές τελείωσαν ... Την Πέμπτη έχουμε αγώνα!

Οι εκλογές τελείωσαν … Την Πέμπτη έχουμε αγώνα!

Οι εκλογές αποτελούν παρελθόν. To εκλόγικό αποτέλεσμα της χθεσινής Γ.Σ μπορεί να άφησε κάποιους ευχαριστημένους και κάποιους δυσαρεστημένους όμως όλα αυτά πρέπει να τα βάλουμε στο περιθώριο.

Bet on Alfa

Την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πρεμιέρα και ταξιδεύει στην Αρμενία για να ξεκινήσει με επιτυχία το φετινό της Ευρωπαϊκό ταξίδι. Το νέο μοντέλο του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας δίνει εξετάσεις. Επιβάλλεται άπαντες να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπανάντς και να αφήσουμε τα υπόλοιπα στο περιθώριο.

Το διακηρυγμένο σύνθημα και από τους δύο συνδιασμούς πριν τις εκλογές ήταν η ενότητα!Ας κάνουμε αυτό το σύνθημα πράξη απο εδώ και μπρος. Το μεγάλο βάρος γι’ αυτό πέφτει στο νέο Πρόεδρο του Σωματείου μας που πιάνει από αύριο δουλειά. Θα περιμένουμε τις κινήσεις του νέου Δ.Σ όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν θα γίνουν όλα από την μια μέρα στην άλλη.

Γι’ αυτό ας κάνουμε την απαραίτητη υπομονή  και να μην ξεχνάμε ότι την σε τέσσερις ημέρες έχουμε αγώνα και επιβάλλεται να μπούμε με το δεξί σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Autoremarketing

Bet on Alfa