ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤρέχει γι' αυτά που δεν έκανε έγκαιρα.

Τρέχει γι’ αυτά που δεν έκανε έγκαιρα.

Προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ θα γίνουν το προσεχές διάστημα στο ρόστερ της Ομόνοιας. Αυτό βγαίνει από το «Ηλίας Πούλλος» μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Bet on Alfa

Ήταν γνωστό και αναμενόμενο να γίνουν προσθήκες αφού το ρόστερ δεν συμπληρώθηκε. Υπάρχουν δο κενές θέσεις ξένων / κοινοτικών και σε κάποια στιγμή θα γίνονταν. Το ερώτημα που τίθεται είναι, γιατί δεν έγιναν προηγουμένως ώστε η ομάδα να είναι γεμάτη και πιο απαιτητική στην Ευρώπη. Η απόφαση του Νταμπίζα να περιμένει και να συμπληρώσει σταδιακά το ρόστερ, απέτυχε. Το αποτέλεσμα αυτό φανερώνει.

Όσον αφορά στις αφαιρέσεις, γιατί να γίνουν τώρα και δεν έγιναν πιο νωρίς; Άλλο ένα στοιχείο που θα πρέπει να προβληματίσει και αποτελεί ένα από τους πολλούς λόγους που η Ομόνοια δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στα ευρωπαϊκά ματς και το πλήρωσε. Ποιοι θα φύγουν; Ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ προ του Νταμπίζα ή άλλοι που αποκτήθηκαν με δική του εισήγηση. Ο χρόνος θα δείξει και θα δώσει απαντήσεις.

Η Ομόνοια πλήρωσε με πρόωρο αποκλεισμό λανθασμένες κινήσεις και δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία το «πρότζεκτ». Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Αν είναι να γίνουν προσθήκες, θα πρέπει να αφορούν ποδοσφαριστές που θα κάνουν τη διαφορά και όχι απλώς να συμπληρώσουν το ρόστερ. Πρόθεση του τεχνικού διευθυντή πριν τα ματς με την Μπεϊτάρ ήταν η απόκτηση επιθετικού και μέσου. Δεν πρέπει να άλλαξε κάτι, ωστόσο για να γίνεται λόγος για αφαιρέσεις θα έχει να κάνει και με περαιτέρω προσθήκες.

Και πώς να μην είναι αναγκαίες όταν η άμυνα παρουσίασε τρανταχτές αδυναμίες. Τουλάχιστον άλλη μια προσθήκη φαντάζει αναγκαία. Τόσο στο δεξί άκρο όσο και στο κέντρο της άμυνας υπήρξαν τεράστιες «τρύπες» και αν είναι εφικτή η προσθήκη ποδοσφαιριστών και στις δυο θέσεις θα είναι ότι καλύτερο. Τον λόγο έχει ο Νταμπίζας.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa