ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο αντιΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ δίδυμο Αριστοδήμου-Πογιατζιή ξανακτυπά!

Το αντιΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ δίδυμο Αριστοδήμου-Πογιατζιή ξανακτυπά!

Όπως γράψαμε πολλές φορές στο παρελθόν, στην Αθλητική Υπηρεσία του ΡΙΚ επικρατεί μία αρρωστημένη κατάσταση με τον επικεφαλής της κ. Σάββα Αριστοδήμου να είναι ορκισμένος αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και να μην χάνει ευκαιρία να το δείχνει.  Συνοδοιπόρος του είναι ο κ. Ανδρέας Πογιατζιής, αθλητικογράφος και παρουσιαστής.

Bet on Alfa

Την 01/10/2015 καταγγέλλαμε αυτή τη κατάσταση με άρθρο μας με τίτλο: “Στο ΡΙΚ ο αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΜΟΣ καλά κρατεί. Η αθλητική υπηρεσία υπό ομηρία…” Εκεί στοιχειοθετούσαμε τη θέση μας ότι κ. Αριστοδήμου είναι ακατάλληλος για την θέση του επικεφαλής της Αθλητικής Υπηρεσίας του ημικρατικού καναλιού αφού πολλές φορές δημόσια εκφράστηκε απαξιωτικά και υποτιμητικά για το σωματείο μας. Στο άρθρο μας παραθέταμε αποσπάσματα από τα όσα γράφει στην σελίδα του στο Facebook κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στις 11/12/2015 το σωματείο μας έστειλε επιστολή στον κ. Αριστοδήμου υπό μορφή προειδοποίησης ενώ ακολούθησε και ανακοίνωση.

Το σωματείο μας επίσης αποφάσισε να μην παρευρίσκεται στην αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ που παρουσιάζει ο Ανδρέας Πογιατζιής.

Ο κ. Σάββας Αριστοδήμου και ο κ. Πογιατζιής επανέρχονται εν όψει της νέας σαιζόν πιο προκλητικοί. Αυτή τη φορά με το διαφημιστικό τρέηλερ τις εκπομπής “Γκολ και Θέαμα”.

Συγκεκριμένα, το τρέηλερ περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την περσινή ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον ΑΠΟΕΛ με 2-0, ενώ ο τίτλος «Αυτή δεν ήταν ΟΜΟΝΟΙΑ» κοσμεί τα τελευταία δευτερόλεπτα του τρέηλερ. Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο Ανδρέας Πογιατζής, ειρωνεύεται τον ποδοσφαιριστή μας, Καρλίτος Σοάρες.

Όπως είναι φυσικό στο σωματείο μας, προβληματίζονται έντονα από αυτή την αντιμετώπιση διότι παρά τις προειδοποιήσεις,  το δίδυμο Αριστοδήμου-Πογιατζιή συνεχίζει εργολαβικά και μεθοδευμένα την απαξίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είτε υπό τη μορφή του κακόγοστου, καφενοειδούς χιούμορ του Ανδρέα Πογιατζιή, είτε υπό τη μορφή ανισομερούς προβολής.

Εκείνο που πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος του σωματείου μας είναι ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι τυχαία. Είναι στοχευμένη και μεδοθευμένη. Ο κ. Αριστοδήμου δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Παρά τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του από συναδέλφους του στο παρελθόν για αντιδεοντολογικές συμπεριφορές, ουδέποτε είχε οποιαδήποτε επίπτωση. Ο λόγος είναι διότι απολαμβάνει της προστασίας της Πινδάρου και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

Ο σκοπός είναι να προσβάλλουν και να απαξιώνουν το σωματείο μας σταδιακά και εξελικτικά. Να καθιερώσουν στη συνείδηση του κόσμου ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μονίμως σε ανυποληψία και σε αναζήτηση ταυτότητας. Σε αυτή τη προσπάθεια εκμεταλλεύονται στο έπακρο δικά μας λάθη και παραλείψεις.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές του σωματείου μας ο κ. Αριστοδήμου είχε επικοινωνήσει προσωπικά με παιδιά του συνδυασμού Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ προτείνοντας τους τηλεοπτική προβολή στο δελτίο ειδήσεων (!), και οι ίδιοι, προς τιμή τους, καταλαμβαίνοντας που το πάει, αρνήθηκαν.

Το μεγάλο ερώτημα επομένως είναι πως αντιδρά το σωματείο σε αυτή τη κατάσταση.

Είναι φανερό ότι με τις επιστολές και τις χλιαρές αντιδράσεις δεν φέρνουμε αποτέλεσμα. Το ζήτημα πρέπει να μελετήθει από όλες τις απόψεις και να ληφθούν μέτρα. Ίσως το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να ληφθούν νομικά μέτρα κατά του κ. Αριστοδήμου για τους λιβέλλους που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν κατά του σωματείου.

Ακολούθως το σωματείο πρέπει να ενημερώσει το κόσμο μας, ίσως με δημοσιογραφική διάσκεψη, για τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ΡΙΚ.

Το θέμα αφορά και τα άλλα σωματεία ,  τον ΚΟΑ ως ανώτατη αρχή αθλητισμού αλλά την Ένωση Συντακτών Κύπρου.

Είναι κρίμα πραγματικά το κατάντημα που επικρατεί στο ΡΙΚ.

Δυστυχώς εδώ έχουμε φτάσει με τις εμμονές κάποιων.

Autoremarketing

Bet on Alfa