ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτον προσαγωγό το πρόβλημα του Τζίμη

Στον προσαγωγό το πρόβλημα του Τζίμη

Νέο πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, στο προχθεσινό ματς με την Αναγέννηση ένιωσε ενόχληση με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή.
Ο 27χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και εντός της ημέρας θα περάσει από εξετάσεις. Ευχή όλων είναι να μην είναι κάτι το σοβαρό που θα κρατήσει τον διεθνή άσο και πάλι εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα.
Κρίμα για τον Χριστοφή, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά και έδειξε αυτή την περίοδο να επανέρχεται δριμύτερος και αποφασιστικός να προσφέρει στην Ομόνοια. Άλλωστε, πρόκειται για μια από τις βασικές επιλογές του Κάρβερ για την επιθετική γραμμή της ομάδας.
Φαίνεται πως, το μεγάλο διάστημα αποχής του Τζίμη από τα γήπεδα, τον επηρεάζει να επανέλθει πλήρως. Με υπομονή και επιμονή θα πρέπει να ξεπεράσει μια και καλή τα όποια προβλήματα βρίσκει μπροστά του και να πάρει την ομάδα μας από το χέρι. Είναι μια προσωπικότητα και τον έχει ανάγκη η Ομόνοια. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα είναι κάτι το ανησυχητικό για τον Χριστοφή και θα είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa