ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου: «Φάνο λεβέντη  μου όλοι αυτοί σε τρεις...

Άποψη Φιλάθλου: «Φάνο λεβέντη  μου όλοι αυτοί σε τρεις μήνες θα σε  φωνάζουν ξανά Τούρκο»

Γράφω αυτό το άρθρο και απευθύνομαι αποκλειστικά σε εσένα Φάνο Κατελάρη…. Σ΄ εσένα λεβέντη μου που χθες είμαι σίγουρος όταν σκόραρες το γκολ της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην Τουρκία  ένιωσες τόσο μεγάλη  περηφάνια που σε συνδυασμό με το εχθρικό κλίμα που αντιμετωπίσατε ως ομάδα στην Άγκυρα σε οδήγησε να προβείς στην πολυσυζητημένη ανάρτηση σου στο Facebook.

Bet on Alfa

Και ξαφνικά από ένας τούρκος που φοράει την φανέλα με το τριφύλλι  στο στήθος και αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ έγινες Εθνικός ήρωας, ένας νέος Κολοκοτρώνης.

Να σου πω εγώ Φάνο μου που ξέρω πολύ καλά τι γίνεται. Σε τρείς μήνες όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και πάλι Τούρκος θα είσαι γι’ αυτούς. Θα τα ξεχάσουν όλα! Και το γκολ που πέτυχες και τις αναρτήσεις που έκανες στο Facebook.

Γι΄ αυτό παλληκάρι μου κλείσε τα αυτιά σου και συνέχισε να δουλεύεις σκληρά για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο. Κράτα την στιγμή που σκόραρες στον χθεσινό αγώνα για σένα, για να σου δίνει δύναμη έτσι ώστε να πετύχεις τον στόχο της καθιέρωσης σου στην ομάδα μας.

Μόνο τότε θα νιώσεις  την πραγματική αγάπη. Αγάπη από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο οποίος σε περιμένει να σκοράρεις συνεχώς από εδώ και μπρος είτε φοράς την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είτε της Εθνικής Κύπρου. Είτε αντίπαλος σου είναι ο Ερμής, η Άχνα, το ΑΠΟΕΛ, είτε η Τουρκία, η Δανία, η Έλλαδα….

Καλή δουλειά Φάνο Κατελάρη! Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα και εσύ είσαι απλά στην αρχή!

 

Γιώργος Πογιατζής

 

Autoremarketing

Bet on Alfa