ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: Το μοντέλο του Τεχνικού Διευθυντή ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ....

Άποψη φιλάθλου: Το μοντέλο του Τεχνικού Διευθυντή ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ. Απέτυχαν τα πρόσωπα.

Αγαπητή ιστοσελίδα, παρακαλώ να δημοσιεύσετε αυτές τις απόψεις.

Bet on Alfa

Αν υπάρχει κάτι που μετά το ψεσινό κάζο έχει επιβεβαιωθεί οριστικά, είναι ότι ο Κάρβερ δεν μας κάνει. Οι πιο γκρινιάρηδες το έλεγαν από προηγουμένως, οι πιο ορθολογιστές περίμεναν ασφαλές δείγμα για να κρίνουν. Το δείγμα πλέον είναι πέραν από ασφαλές και τα πάντα κρίθηκαν. Ο Κάρβερ πρέπει να μας αδειάζει τη γωνιά το συντομότερο δυνατόν και ο Νταμπίζας να βρει αξιόπιστο αντικαταστάτη. Και επιπλέον να μας δώσει πειστικές εξηγήσεις με ποιο σκεπτικό μας έφερε αυτόν τον τύπο.

Είναι εκπληκτική η ανεπάρκεια αυτού του ανθρώπου (του Κάρβερ). Ακόμα και αν αφήσω όλα τα άλλα, το γεγονός και μόνο ότι στις δηλώσεις του μετά τον ψεσινό αγώνα έκανε αναφορά ως … ελαφρυντικό, στο δοκάρι που είχαμε, φανερώνει ότι ο άνθρωπος δεν έχει την παραμικρή επίγνωση του τι συμβαίνει. Είναι τραγικό και ταυτόχρονα ανατριχιαστικό.

Όσον αφορά τον Τεχνικό Διευθυντή, πρέπει να έχουμε υπόψη το εξής. Ο Κάρβερ οριστικά απέτυχε, ο Νταμπίζας βρίσκεται στο όριο. Ωστόσο το μοντέλο του Τεχνικού Διευθυντή ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ. Απέτυχαν τα πρόσωπα. Δεν πρέπει η αποτυχία να μας παρασύρει και να επιτρέψουμε την επιστροφή στις προηγούμενες καταστάσεις που κάποιοι τυχάρπαστοι έπαιρναν αποφάσεις σε θέματα για τα οποία δεν είχαν τα προσόντα να αποφασίζουν.

Η συνέχεια πλέον θα είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως ο απογοητευμένος κόσμος μας θα κρατηθεί κοντά στην ομάδα. Ούτε τα λόγια, ούτε οι υποσχέσεις, ούτε οι σπασμωδικές κινήσεις μπορούν πλέον να βοηθήσουν. Κατ’ ακρίβεια, εδώ και πολύ καιρό σταμάτησαν να βοηθούν, πόσο μάλλον τώρα.
Χρειάζονται ουσιαστικές τομές που θα βελτιώσουν και την ομάδα αγωνιστικά και την εικόνα της διοίκησης σημειολογικά. Για το πρώτο, το αγωνιστικό, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι πρέπει να γίνει. Θα πρέπει να το βρουν εκείνοι που πληρώνονται γι αυτό. Για το δεύτερο, το διοικητικό, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Κατ’ ακρίβειαν υπάρχει μόνο μία. Η ποιοτική, πειστική και επικοινωνιακά εμφανής ανανέωση και φρεσκάρισμα του διοικητικού συμβουλίου. Εκείνοι που έχουν συμπληρώσει προ πολλού τον κύκλο τους στη διοίκηση της Ομόνοιας – και είναι γνωστό ποιοι είναι αυτοί – θα πρέπει να υποβάλουν την παραίτηση τους τώρα, να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους – είτε το εννοούμε είτε όχι – και να αντικατασταθούν από τους αντίστοιχους επιλαχόντες των τελευταίων εκλογών.

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν είμαι αφελής. Ο συνδυασμός «Εμπρός Ομόνοια» από τον οποίο θα προέρχονται αυτοί οι επιλαχόντες, αν εκλεγόταν δεν θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα. Θα ήταν απλά ένα πολύ ριψοκίνδυνο πείραμα. Όμως αυτοί που τον αποτελούν, δεν παύουν από του να είναι ένα σύνολο αξιόλογων παιδιών, ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, βγαλμένων από τα σπλάχνα του ομονοιάτικου κόσμου, που θα μπολιάσουν – αν αφεθούν – με νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις τη λειτουργία του σωματείου. Αυτός ο συγκερασμός παλιών και νέων αντιλήψεων και πρακτικών, είναι ότι πιο υγιές μπορούμε να προσδοκούμε αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε άλλωστε και κάτι άλλο.
Δεν έχουμε χρόνο. Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ

Autoremarketing

Bet on Alfa